Een nieuw kantoor!

Yah! Per 1 februari hebben wij een nieuw kantoor in Nest Amstelveen, Laan van Kronenburg 14. Nest is een bedrijfsverzamelgebouw waar verschillende ondernemers een kantoorruimte of flexplek huren. Het is een creatieve plek met een leuke mix van ondernemers. Het pand ligt precies op de grens van Amsterdam en Amstelveen en is dus prima te fietsen vanuit de stad. Met 5 minuten fietsen ben je of op de Zuidas of in het Stadshart van Amstelveen. Een ideale locatie voor ons! Wij delen ons kantoor met drie gezellige andere ondernemers waardoor je altijd even kan sparren en dingen met elkaar kunt delen. Valentijnsactie Omdat wij een nieuwe huurder zijn in Nest hebben we met Valentijnsdag een leuke actie bedacht om op die manier wat meer buur-ondernemers te leren kennen. We kochten verschillende bossen rozen en bevestigde aan elke bloem ons visitekaartje en een leuk persoonlijk bericht! De bloemen stopen we vervolgens in de verschillende postvakjes hier in het gebouw. Het resultaat De actie werkte! We kregen verschillende leuke reacties en breide daarmee ons netwerk binnen het pand op een leuke manier uit. Zo hebben we onder anderen een nieuwe afspraak gehad met een leuke partij waarmee we in de toekomst wellicht kunnen samenwerken. Zien we je snel? Kom je ook een keer langs op ons nieuwe kantoor? Laan van Kronenburg 14, 3everdieping!