Afterwork Amstelveen

Omcirkel dinsdag 28 mei snel in je agenda want dan organiseren wij de allereerste Afterwork Amstelveen! 

Deze kick-off begint met het inspirerende verhaal van onze host en ondernemer Daan Kroone, eigenaar van Day Foodbar Amstelveen & CavaTaria in Amsterdam. Hij neemt ons mee in zijn avontuurlijke wereld van horeca en ondernemen. Uiteraard kunnen goede hapjes en drankjes hierbij niet ontbreken. 

De eerste hapjes en drankjes worden jullie aangeboden door de partners van de YEA. Mocht je hierna willen blijven eten, dan ben je meer dan welkom om één van de heerlijke gerechten van de kaart te proeven.

We zien jou en je ondernemende vrienden graag langskomen! Ontmoet andere jonge ondernemers! Kom netwerken, borrelen en maak kennis met Young Entrepreneurs Amstelveen op dinsdagavond 28 mei in het Stadshart.

Voor wie

Ben jij jong, ondernemend en werk je in Amstelveen, kom dan langs. Let op: Young Entrepreneurs Amstelveen hanteert een leeftijdsgrens van 37 jaar.

Aanmelden

Dat kan via de volgende link!

We kijken er naar uit om jullie dan te ontmoeten! 

28 mei 2019
@DAY Foodbar Amstelveen
Stadsplein 52

17:30 uur: Doors Open
18:00 uur: Intro Daan Kroone, eigenaar Day Foodbar en CavaTaria
18:15 uur: Afterwork Amstelveen No. 1