Hi! Ik ben Mariska!

Event My Brand

Hi! Ik ben Mariska!

Say what?! Een vaste baan inruilen voor het ondernemerschap?

Dat deed ik precies een jaar geleden! Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in de corporate wereld besloot ik dat het tijd was voor wat nieuws, namelijk; een eigen onderneming opzetten in de evenementen!

Hoe dit avontuur van start ging

In de periode dat ik bij Rabobank werkte had ik veel ondernemers als klant, van Start-ups en MKB’ers tot grote corporates. Wanneer ik met deze ondernemers sprak, dan kon ik helemaal wegsmelten wanneer hij of zij passievol over de onderneming sprak. Een ding wist ik zeker, dit wil ik uiteindelijk zelf ook! De ondernemerskriebel die ik altijd al in mij had is hier dus volledig aangewakkerd.

3,2,1.. Action! 

Dat ik ging ondernemen stond vast en in welke richting had ik voor mezelf uitgetekend. Na heel wat denksessies en gesprekken met vrienden, familie en collega’s heb ik de knoop doorgehakt en mijn vaste baan opgezegd. Hoewel de eerste reactie van veel mensen in mijn omgeving was dat ze het een erg spannende stap vonden, heb ik er zelf nooit aan getwijfeld en was ik klaar voor de nieuwe stap.

Kom maar op met die events

Evenementen organiseren doe ik al van jongs af aan. Of dit nu voor vriendengroepen is of voor de organisaties waarin ik heb gewerkt, het is voor mij als een tweede natuur. Zodoende is het iets waar ik ontzettend gelukkig van word en waar ik al mijn creativiteit en energie in kwijt kan. Ik geniet er intens van wanneer ik een grote glimlach kan toveren op de gezichten van de bezoekers en realiseer me steeds weer dat dit precies hetgeen is waar ik het voor doe: mensen aan elkaar verbinden en ze een onvergetelijke dag bezorgen.

Event My Brand

Met de hulp van een goede vriend is uiteindelijk de naam Event My Brand geboren. Bam! In 3 woorden precies wat ik doe: evenementen organiseren voor prachtige organisaties en daarbij hun merknaam versterken. Van conceptcreatie, het strategische plan en styling tot de productie van het evenement zelf. Van begin tot het einde en bij alle facetten van het event ben ik met Event My Brand betrokken en neem ik alles voor de organisaties uit handen. Dit doe ik samen met een vast team van freelancers die ik inzet op hun eigen kwaliteit.

Dankbaar

Nooit had ik durven dromen dat ik in het eerste jaar met zoveel mooie bedrijven zou gaan samenwerken. Niet alleen de organisaties waar ik opdrachten voor heb uitgevoerd, maar ook alle leveranciers die ik heb ontmoet zijn stuk voor stuk fantastisch. Ik ben een geluksvogel dat ik zoveel creatieve mensen heb mogen ontmoeten die zich allemaal voor de volle honderd procent inzetten voor hun projecten. 

Impact maken!

Komend jaar ga ik opnieuw met veel enthousiasme aan de slag om organisaties te helpen bij het opzetten en uitrollen van hun van evenementen en producties. Omdat ik niet al het werk alleen meer kan doen zal ik op zoek moeten naar een sterke partner. Interesse? Neem vooral contact op voor een kop koffie!

Een goeroe op het gebied van duurzaamheid ben ik zeker niet, maar ik ben wel van mening dat alle beetjes helpen en we met elkaar een grote impact kunnen maken! Alle materialen die wij tijdens een event nodig hebben proberen we zo duurzaam mogelijk in te zetten. Tips en inspiratie rondom dit thema zal ik met jullie delen via mijn blog en Social media.

Daarnaast organiseer ik ook dit jaar weer een aantal keer de Closet Sale Amsterdam op diverse locaties in Amsterdam. Via dit project, dat ik heb opgericht om zoveel mogelijk kleding een tweede leven te geven, verkopen kledingliefhebbers de betere outfits uit hun kledingkast. Naast altijd een gezellige dag voor de kledingliefhebber, ook meteen een mooie manier om een steentje bij te dragen!

Op de hoogte blijven?

Volg mij via Social Media of kijk op de website: www.eventmybrand.com

Ondernemende groet!

Mariska Leising