Stage Marketing & Communicatie

Evenementenbureau amsterdam

Wij zijn op zoek naar jou! 

Meeloopstage / Meewerkstage (bij 2 verschillende start-ups) 

Finnt & Event My Brand

Finnt en Event My Brand bieden deze stage gezamenlijk aan, omdat beide bedrijven op nauwe band met elkaar samenwerken. Mocht het aantal dagen per week waar jouw stage aan moet voldoen beperkt zijn, dan is een opdracht bij 1 van beide bedrijven ook bespreekbaar.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een gecombineerde stageopdracht bij twee verschillende bedrijven
 • Een informele leer-/werkomgeving
 • Veel vrijheid, maar wel een vangnet voor kennis en advies
 • Een opdracht waarmee jij daadwerkelijk de theorie in de praktijk kan toepassen
 • Alle mogelijkheden om verbeteringen door te voeren en ook ons van advies te voorzien

Concrete opdrachten:

 • Marktanalyse en bepalen communicatiestrategie
 • Ontwikkelen van communicatiemiddelen
 • Uitvoeren daadwerkelijke communicatieactiviteiten om zowel Finnt als Event My Brand nog beter op de kaart te zetten
 • Innovatie en aanbevelingen

Wat bieden wij in het kort:

 • Finnt: Een leuk team van 3 oprichters: Jeroen, Jelle en Niels, 3 collega’s: Tim, Sander en Pieter, en 1 tot 2 andere stagiairs
 • Event My Brand: oprichter Mariska werkt per project met verschillende freelancers. Het kantoor wordt gedeeld met 3 andere ondernemers die zich allemaal in de creatieve industrie bevinden.
 • Type stage: voor studenten die hun aandacht richten op communicatie, marketing en / of bedrijfskunde. Of juist een economische achtergrond hebben en iets commercieels willen gaan doen
 • Stagevergoeding
 • Stageperiode: in overleg
 • Start stage: in overleg
 • Voertaal: Nederlands

Heb jij interesse om een keer kennis met ons te maken? Dan hopen wij graag van jou te horen. Om te solliciteren of voor meer informatie kun je een mail sturen naar: niels@finnt.nl Of bellen naar: 0628828850.

Finnt
Finnt is een in Amsterdam gevestigde jonge en ambitieuze start-up. Wij hebben heel veel ervaring in het bemiddelen van finance professionals, voor zowel vaste als tijdelijke banen. Minder ervaring hebben wij op marketing- en communicatiegebied.

Daarom zoeken wij een enthousiaste student(e) die ons kan helpen bij het verbeteren van onze (online) communicatiestrategie, het verkennen van de markt, maar vooral ook het omzetten hiervan in de praktijk. Het allerleukste: je mag zit zelf bedenken en uitvoeren!

Hierbij een korte omschrijving van de organisatie: Finnt is actief op gebied van recruitment. Hierbij bemiddelen wij voor onze opdrachtgevers (zeer divers, b.v. Bol.com, Heinz, Burger King en Stichting Cordaid) tijdelijke finance professionals (zzp’ers), maar helpen wij ook met permanent versterken van finance afdelingen van bedrijven. Ontstaan vanuit twee andere succesvolle headhunting bedrijven willen wij nu de markt voor finance professionals veroveren! Voor meer informatie kun je ook eens kijken op de website: www.finnt.nl

Event My Brand
Event My Brand is een jong evenementenbureau met de focus op zakelijke evenementen. Denk hierbij aan congressen, personeelsfeesten of bijvoorbeeld netwerkevenementen. Het kantoor is gevestigd op de grens van Amstelveen en Amsterdam en bevindt zich op 5 minuten fietsen van de ZuidAs.

Omdat we snel groeien zijn wij op dit moment op zoek naar een enthousiaste, creatieve, ondernemende student(e) die ons kan helpen bij het verbeteren van onze (online) marketingstrategie en de uitvoer daarvan. Ben jij gek op Social Media, op de hoogte van alle social trends en vind je het leuk om interessant beeldmateriaal te bedenken en te creëren? Dan komen we graag met je in contact! Meer weten over ons? www.eventmybrand.com