Genomineerd voor de VIVA400!

Genomineerd voor de VIVA400!

Inhoudsopgave

viva 400 genominaard

Genomineerd voor de VIVA400!

BAM! Deze week ontving ik een mailbericht en moest hem twee keer nalezen, maar het stond er toch echt: ik ben genomineerd voor de VIVA400 in de categorie Creatieven!

Wat is de VIVA400?
VIVA400 is hét platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken.

Elk jaar worden 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied genomineerd voor de VIVA400-award.Op 12 december reikt VIVA voor de twaalfde keer deze VIVA400-award uit.

De redenen waarom deze 400 vrouwen zijn genomineerd zijn zeer divers; het kan zijn dat ze een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een bijzondere prestatie hebben neergezet, of zoals in het geval van Event My Brand een geslaagde eigen business zijn gestart. Kortom: succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken.

TROTS
Een eigen business opzetten kost veel tijd, energie en je moet jezelf soms bezighouden met de minder leuke zaken die je van tevoren niet had zien aankomen. Na mijn eerste ondernemersjaar voelt de nominatie voor de VIVA400 dan zeker als kers op de taart!

Trek de fles prosecco dus alvast open. Want of ik nu op 12 december deze award win of niet, de nominatie alleen al betekent enorm veel voor mij. Dat ik in een lijst mag staan met waanzinnige creatieve vrouwen, die stuk voor stuk talenten zijn, is een grote eer en geeft veel trots.

Stemmen
Wil jij een steentje bijdragen aan dit succes en ben jij van mening dat ik deze award in de wacht moet slepen?! Breng dan je stem op mij uit! Dit kan tot en met 2 december 2019 via de volgende link.

Ondernemende groet!

Mariska Leising
Creative Project Manager

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs