Cadeaupakketten

Cadeaupakketten

Iemand verblijden in deze eenzame tijden? Probleem opgelost met een cadeau via de post!

Wie verras jij?

Heb jij een werknemer die alleen nog vanuit huis kan werken? Heb je een vriend(in) die momenteel alleen is met zijn/haar verjaardag? Of kan die online vrijmibo ook wel wat opgefleurd worden? Geen probleem, stuur nu een vrolijk pakket toe dat met zorg is samengesteld!

Helaas kunnen we elkaar in deze periode minder zien. Dit is precies de reden dat we twee verschillende pakketten hebben samengesteld om te versturen naar iemand die je dierbaar is! Waarom? Omdat iedereen in deze bijzondere periode wel wat extra liefde en positiviteit kan gebruiken! Probleem opgelost met een cadeautje via de post! 

Evenementenbureau Amsterdam

1. Een verjaardagskus door de brievenbus!

Dit pakket is voor iedereen die in deze periode jarig is en dit niet met vrienden kan vieren. Zodoende een pakket om diegene in het zonnetje te zetten die het op dit moment verdient! 

Wat zit er in het pakket: Verschillende items om er zelf thuis een feestje van te maken! Denk aan confetti, een kaartje, een lekker drankje, bloemen, slingers en een klein cadeautje! Je moet nu tenslotte zelf de slingers ophangen, maar wij bezorgen ze aan huis!

Kosten: €24,95 (inclusief verzenden, exclusief BTW) 

2. Bed(r)ankt!

De naam zegt het al! Een pakket voor werknemers, vrienden of familieleden die wel een bedankje én drankje kunnen gebruiken! Een extraatje voor iedereen die dat op dit moment verdient en een ideaal pakket voor de online vrijmibo

Wat zit er in het pakket: Een kaartje, een drankje, iets lekkers, een spelelement en nog veel meer verassingen! 

Kosten: €24,95 (inclusief verzenden, exclusief BTW

Amstelveen
Mariska Leising

Contact

Vragen? Stuur ons dan een berichtje of bel ons op! 

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar
Event My Bran
d

info@eventmybrand.com // 0646338777

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *