Ontzorg de zorg!

EHBO: Eerste Hulp Bij Ontspanning! 

Nu zo veel helden in de zorg met man en macht werken aan de gezondheid van Nederland, is het tijd om ook iets terug te doen. Om alle zorgmedewerkers te bedanken die zich dag en nacht inzetten, hebben we een speciaal pakket samengesteld, zodat ze na een lange werkdag even thuis kunnen ontspannen. Ken jij iemand in de zorg die dit pakket kan gebruiken, of wil je bijdragen door een onbekende in de zorg te verrassen, hieronder meer informatie.

Wat zit er in het pakket (afhankelijk van geslacht): Een kaart, drankje, tijdschrift, droogbloemen, spel, geurstokjes, huidverzorging, nachtrust en nog veel meer verassingen om even het werk te vergeten en te kunnen ontspannen..

Evenementenbureau Amsterdam
evenementenbureau Event My Brand

Ons doel

Het doel vanuit Event My Brand is om minimaal 1000 pakketten te leveren aan medewerkers in de zorg. Hoe kun jij bijdragen?

– Bestel een pakket en laat deze bezorgen bij iemand die je kent en werkzaam is in de zorg
– Ken je niemand die werkzaam is in de zorg, maar wil je wel iemand verrassen? Koop dan dit pakket en maak een onbekende blij. Vanuit Event My Brand zullen we de ziekenhuizen in de grote regio’s afgaan om daar de pakketten af te leveren. Doordat we hier geen verzendkosten hoeven te betalen kunnen we deze pakketten met €7,50 korting aanbieden.

Gebruik hiervoor bij het afrekenen kortingscode: ONTZORG

Meer informatie en bestellen?

Laten we met elkaar voor de 1000 pakketten gaan! 

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising 
Creative Project Manager 
Event My Brand 

Mariska Leising

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *