3x een unieke locatie voor jouw eerstvolgende online evenement!

3x een unieke locatie voor jouw eerstvolgende online evenement!

Capital C

Inhoudsopgave

3x een unieke locatie voor jouw eerstvolgende online evenement!

Online evenementen kan je gemakkelijk via een Teams meeting organiseren vanuit je kantoor, maar je kan het ook professioneler opzetten. Denk hierbij aan een andere locatie, met een andere inrichting waardoor het er professioneler uit kan gaan zien. Maar hoe vind je nou zo’n unieke locatie? In maart was er een online open locatie dag georganiseerd door High Profile Locaties en locaties.nl. Wij hebben deelgenomen aan het evenement en hebben 3 locaties uitgekozen (in 3 verschillende steden) waar jij je volgende evenement zou kunnen laten plaats vinden.

1. Capital C, Amsterdam

Capital C in Amsterdam valt op omdat ze in het gebouw de kunstwereld en de creatieve industrie laten samenkomen. Zo is het interieur in de vergaderruimtes en publieke ruimtes ontworpen door jonge Nederlandse ontwerpers en is het vanbinnen allesbehalve saai. Het gebouw beschikt over meerdere ruimtes waaronder 8 ruimtes voor evenementen. Ze houden rekening met alle omstandigheden en hebben ook zelf een streamingsplatform ontworpen. Dit platform heeft meerdere tools zoals een poll, een chat en is te zien wie er actief heeft deelgenomen en wie niet. In de toekomst blijft Capital C naast het organiseren van offline evenementen ook de online evenementen organiseren.

2. Tivoli Vredenburg, Utrecht

Binnen deze unieke locatie is van alles te beleven maar het gebouw staat vooral bekend om de concerten die er worden gehouden. Ook Tivoli is op dit moment volop bezig met het organiseren van online evenementen. Tivoli heeft binnen het gebouw meerdere ruimtes.

In Park 6 hebben ze de ruimte om meerdere sets op te bouwen voor livestreams en hebben ze de mogelijkheid om verschillende sferen te creëren. De Hertz zaal beschikt over een podium en een groot scherm. Ideaal voor een congres bijvoorbeeld.

3. Van Nelle Fabriek, Rotterdam

De Van Nelle Fabriek biedt verschillende ruimtes aan voor 2 tot 7000 personen en maakt elke sfeer mogelijk door het open industriële karakter. Eén van die ruimtes is de tabaksfabriek. De tabaksfabriek is de grootste ruimte in het gebouw en beschikt over een podium. Een andere grote en flexibele ruimte is het distributiecentrum. Het distributiecentrum kan je helemaal inrichten naar hoe jij dat wil. Deze unieke locatie beschikt over een snel, stabiel en betrouwbaar internetnetwerk. Het internet gaat op twee lijnen. Hierdoor hebben ze een back-up internet verbinden voor als het internet tijdens een evenement uitvalt. Niet geheel onbelangrijk bij het organiseren van het een online evenement!

Enthousiast om een online evenement te organiseren, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie daarvan? Neem gerust contact met ons op en dan kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Ook op andere locaties schieten wij graag te hulp!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs