Cadeaupakketten

Iemand verblijden in deze eenzame tijden? Probleem opgelost met een cadeau via de post!

Wie verras jij?

Heb jij een werknemer die alleen nog vanuit huis kan werken? Heb je een vriend(in) die momenteel alleen is met zijn/haar verjaardag? Of kan die online vrijmibo ook wel wat opgefleurd worden? Geen probleem, stuur nu een vrolijk pakket toe dat met zorg is samengesteld! Waarom? Omdat iedereen in deze bijzondere periode wel wat extra liefde en positiviteit kan gebruiken! Probleem opgelost met een cadeautje via de post! 

Een verjaardagskus door de brievenbus

1. Een verjaardagskus door de brievenbus!

Dit pakket is voor iedereen die in deze periode jarig is en dit niet met vrienden kan vieren. Zodoende een pakket om diegene in het zonnetje te zetten die het op dit moment verdient! 

Wat zit er in het pakket: Verschillende items om er zelf thuis een feestje van te maken! Denk aan confetti, een kaartje, een lekker drankje, bloemen, slingers en een klein cadeautje! Je moet nu tenslotte zelf de slingers ophangen, maar wij bezorgen ze aan huis!

Kosten: €29,95 (inclusief verzenden, exclusief BTW) 

2. Bed(r)ankt!

De naam zegt het al! Een pakket voor werknemers, vrienden of familieleden die wel een bedankje én drankje kunnen gebruiken! Een extraatje voor iedereen die dat op dit moment verdient en een ideaal pakket voor de (online) vrijmibo!

Wat zit er in het pakket: Een kaartje, een drankje, iets lekkers, een spelelement en nog veel meer verassingen! 

Kosten: €29,95 (inclusief verzenden, exclusief BTW)

evenementenbureau Event My Brand

3. Ontzorg de zorg

EHBO: Eerste Hulp Bij Ontspanning! Nu zo veel helden in de zorg met man en macht werken aan de gezondheid van Nederland, is het tijd om ook iets terug te doen. Om alle zorgmedewerkers te bedanken die zich dag en nacht inzetten, hebben we een speciaal pakket samengesteld, zodat ze na een lange werkdag even thuis kunnen ontspannen. Ken jij iemand in de zorg die dit pakket kan gebruiken, of wil je bijdragen door een onbekende in de zorg te verrassen, hieronder meer informatie.

Wat zit er in het pakket (afhankelijk van geslacht): Een kaart, drankje, tijdschrift, droogbloemen, spel, geurstokjes, huidverzorging, nachtrust en nog veel meer verassingen om even het werk te vergeten en te kunnen ontspannen..

4. Een pakket op maat

Wil jij een pakket bestellen voor je medewerkers of bijvoorbeeld voor een aantal klantrelaties? Dit nemen we met veel plezier voor je uit handen. Zodra bij ons het thema en het budget bekend is, dan werken we direct een passend concept voor je uit. 

Kosten: Prijs op aanvraag. Vanaf €7,50. 

cadeaupakket

Gratis offerte ontvangen