Cadeaupakketten

Iemand verblijden in deze eenzame tijden? Probleem opgelost met een cadeau via de post!

Wie verras jij?

Heb jij een werknemer die alleen nog vanuit huis kan werken? Heb je een vriend(in) die momenteel alleen is met zijn/haar verjaardag? Of kan die online vrijmibo ook wel wat opgefleurd worden? Geen probleem, stuur nu een vrolijk pakket toe dat met zorg is samengesteld!

Helaas kunnen we elkaar in deze periode minder zien. Dit is precies de reden dat we twee verschillende pakketten hebben samengesteld om te versturen naar iemand die je dierbaar is! Waarom? Omdat iedereen in deze bijzondere periode wel wat extra liefde en positiviteit kan gebruiken! Probleem opgelost met een cadeautje via de post! 

Evenementenbureau Amsterdam

1. Een verjaardagskus door de brievenbus!

Dit pakket is voor iedereen die in deze periode jarig is en dit niet met vrienden kan vieren. Zodoende een pakket om diegene in het zonnetje te zetten die het op dit moment verdient! 

Wat zit er in het pakket: Verschillende items om er zelf thuis een feestje van te maken! Denk aan confetti, een kaartje, een lekker drankje, bloemen, slingers en een klein cadeautje! Je moet nu tenslotte zelf de slingers ophangen, maar wij bezorgen ze aan huis!

Kosten: €24,95 (inclusief verzenden, exclusief BTW) 

2. Bed(r)ankt!

De naam zegt het al! Een pakket voor werknemers, vrienden of familieleden die wel een bedankje én drankje kunnen gebruiken! Een extraatje voor iedereen die dat op dit moment verdient en een ideaal pakket voor de online vrijmibo!

Wat zit er in het pakket: Een kaartje, een drankje, iets lekkers, een spelelement en nog veel meer verassingen! 

Kosten: €24,95 (inclusief verzenden, exclusief BTW)

Amstelveen
evenementenbureau Event My Brand

3. Ontzorg de zorg

EHBO: Eerste Hulp Bij Ontspanning! Nu zo veel helden in de zorg met man en macht werken aan de gezondheid van Nederland, is het tijd om ook iets terug te doen. Om alle zorgmedewerkers te bedanken die zich dag en nacht inzetten, hebben we een speciaal pakket samengesteld, zodat ze na een lange werkdag even thuis kunnen ontspannen. Ken jij iemand in de zorg die dit pakket kan gebruiken, of wil je bijdragen door een onbekende in de zorg te verrassen, hieronder meer informatie.

Wat zit er in het pakket (afhankelijk van geslacht): Een kaart, drankje, tijdschrift, droogbloemen, spel, geurstokjes, huidverzorging, nachtrust en nog veel meer verassingen om even het werk te vergeten en te kunnen ontspannen..

Ons doel

Het doel vanuit Event My Brand is om minimaal 1000 pakketten te leveren aan medewerkers in de zorg. Hoe kun jij bijdragen?

– Bestel een pakket en laat deze bezorgen bij iemand die je kent en werkzaam is in de zorg
– Ken je niemand die werkzaam is in de zorg, maar wil je wel iemand verrassen? Koop dan dit pakket en maak een onbekende blij. Vanuit Event My Brand zullen we de ziekenhuizen in de grote regio’s afgaan om daar de pakketten af te leveren. Doordat we hier geen verzendkosten hoeven te betalen kunnen we deze pakketten met €7,50 korting aanbieden.

Gebruik hiervoor bij het afrekenen kortingscode: ONTZORG

4. Voor de allerliefste mama!

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor moederdag? Dan is dit cadeaupakket echt iets voor jou! Met veel plezier hebben wij een heerlijk pakket samengesteld waar elke moeder blij van zal worden. Een verrassingspakket om haar volledig in het zonnetje te zetten en om heerlijk te kunnen ontspannen. 

Wat zit er in het pakket: Een kaart, drankje, droogbloemen, geurstokjes, huidverzorging en nog veel meer verassingen!

VERHUUR

Diverse materialen voor jouw evenement!

Pioneer XDJ-RR

DJ set Event My Brand

€100,- per dag.

Lampionnen

100 stuks. Diverse maten: tussen de 10 en 40 cm. Kleuren: Licht roze, roze, wit. €1,- per stuk, per dag.

Diverse vazen

100 stuks. €1,- per stuk, per dag. 

Discobal + motor

Verhuur evenementen

Afmeting: 50 CM. €25,- per dag.

Gratis offerte ontvangen

  • Binnen 8 uur sturen we een offerte toe
  • Geheel vrijblijvend en op maat
  • Gemiddeld beoordeeld met een 4.9 uit 5!

Get in touch!