Duurzaam vergaderen in Amsterdam

Duurzaam vergaderen in Amsterdam

Amsterdam

Inhoudsopgave

5 X duurzaam vergaderen in Amsterdam

Zoals jullie weten hebben wij vanuit Event My Brand een voorliefde voor duurzaamheid. Goeroes zullen we niet zo snel worden, maar we zijn wel van mening dat alle kleine beetjes helpen. Dit is dan ook een goede reden waarom we voor jullie 5 duurzame vergaderlocaties in Amsterdam op een rij hebben gezet. De perfecte spot voor jouw volgende meeting of evenement!

1 Amsterdome

Op zoek naar een locatie voor een groter evenement? Dan moet je bij de eerste circulaire congreslocatie van Nederland zijn! De Amsterdome is niet alleen een prachtige locatie, maar ook een locatie met een bijzonder verhaal. Opgebouwd uit duurzame en hergebruikte materialen is zowel het gebouw als de catering duurzaam. Laat jezelf en de gasten tijdens een meeting inspireren door deze bijzondere circulaire evenementenlocatie

2 De geWoonboot NDSM

Wil je de standaard vergaderruimte een keer inwisselen voor een ruimte met een duurzaam karakter op een creatieve broedplaats? Ga dan zeker een keer naar de Gewoonboot, gelegen bij het NDSM-terrein. Nice to know: de boot is geheel zelfvoorzienend en draagt zorg voor haar eigen energie- en watervoorziening!

3 De Ceuvel 

Vergaderen en tegelijkertijd geïnspireerd worden op het gebied van innovatie en duurzaamheid? Dan is de Ceuvel de plek waar je moet zijn. Met 2 vergaderzalen zijn ze de perfecte locatie voor een vergadering of bijeenkomst. Gelegen in Amsterdam Noord, op steenworp afstand van het Centraal Station.

4 Wicked grounds

Vlakbij het Olympisch stadion ligt een duurzame vergaderlocatie met plant based catering verscholen. Met 7 verschillende zalen in een informele sfeer onderscheidt Wicked Grounds zich van de standaard vergaderlocatie. Breid jouw vergadering uit met een heerlijke, gebalanceerde lunch of 5-gangen diner en merk hoeveel energie jij krijgt van de plant-based gerechten.

5 De Dyck

Gelegen in de polder bevindt zich een relaxte en groene vergaderlocatie met verschillende ruimtes. De dyck is de perfecte locatie om jouw creativiteit door de natuur te laten aanwakkeren. Geniet in de pauze van een heerlijk bereide lunch met producten uit eigen moestuin of maak een mooie wandeling over de akkers/moestuin en ga vol nieuwe energie de vergadering in. Wil je jouw collega’s verrassen? Boek dan een van de buitenruimtes zoals ‘direct op de akkers’ of ‘semi overdekt in de boomgaard’ en ervaar hoe het is om in de buitenlucht te vergaderen. 

Meer weten? Of heb je hulp nodig bij de organisatie van jullie volgende evenement? Laat het ons weten! Als evenementenbureau helpen wij bij de organisatie van het gehele evenement, of juist een onderdeel daarvan.

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs