5 X duurzaam vergaderen in Amsterdam

5 X duurzaam vergaderen in Amsterdam

Amsterdam

Inhoudsopgave

5 X duurzaam vergaderen in Amsterdam

Zoals jullie weten hebben wij vanuit Event My Brand een voorliefde voor duurzaamheid. Goeroes zullen we niet zo snel worden, maar we zijn wel van mening dat alle kleine beetjes helpen. Een goede reden waarom we voor jullie 5 duurzame vergaderlocaties in Amsterdam op een rij hebben gezet. De perfecte spot voor jouw volgende meeting of evenement!

1. Instock amsterdam 

Wil je vergaderen én tegelijkertijd eten en drinken redden? Plan dan je eerstvolgende meeting in bij Instock Amsterdam! Hier kun je niet alleen (gratis) vergaderen, maar werk je ook gelijk mee aan voedselverspilling. Van overgebleven voedsel bereiden de chef koks namelijk een heerlijke lunch of diner voor je!

 

2. Circl
Een prachtige circulaire hotspot midden op de Zuidas. Cirlis een veelzijdige ontmoetingsplek waar je terecht kunt om te werken, voor een meeting, een evenement, borrels of juist een diner. Leuk feitje: het gebouw is geïsoleerd door het gebruik van vezels uit 16.000 ingezamelde jeans!

 

3. Amsterdome
Op zoek naar een locatie voor een groter evenement? Dan moet je bij de Amsterdome zijn. Dit is niet alleen een prachtige locatie, maar ook een locatie met een bijzonder verhaal. Laat jezelf en de gasten tijdens een meeting inspireren door deze bijzondere circulaire evenementenlocatie.

 

4. Gewoonboot NSDM
Wil je de standaard vergaderruimte een keer inwisselen voor een ruimte met een duurzaam karakter op een creatieve broedplaats? Ga dan zeker een keer naar de Gewoonboot, gelegen bij het NDSM-terrein. Nice to know: de boot is geheel zelfvoorzienend en draagt zorg voor haar eigen energie- en watervoorziening!

 

5. De Ceuvel 

Vergaderen en tegelijkertijd geïnspireerd worden op het gebied van innovatie en duurzaamheid? Dan is de Ceuvelde plek waar je moet zijn. Gelegen in Amsterdam Noord, op steenworp afstand van het Centraal Station.

 

Meer weten? Of heb je hulp nodig bij de organisatie van jullie volgende evenement? Laat het ons weten! Als Creative Project Manager helpen wij bij de organisatie van het gehele event, of juist een onderdeel daarvan.

 

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs