Over event my brand
0 Jaar
Toonaangevend in de evenementensector
0 +
Evenementen georganiseerd
0 +
Gasten verrast

OVER ONS

Event My Brand is een in Amsterdam gevestigd evenementenbureau. Wij organiseren verschillende zakelijke evenementen. Online & Offline. Met veel plezier nemen we zowel het concept, de styling als de gehele productie voor jou uit handen. We zijn creatief en durven daarbij buiten de lijntjes te kleuren.

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen

OPDRACHTGEVERS WAAR WE TROTS OP ZIJN

EEN GREEP UIT DE EVENEMENTEN DIE WE ORGANISEREN

Oprichters Mariska Leising en Niels Krommenhoek
Werkwijze Event My Brand

HET TEAM VAN EMB

Mariska
Founder |Creative Project Manager

Dit ben ik dus, Mariska, het gezicht achter Event My Brand! 

Ik werk als Creative Project Manager. Daarbij vind ik het heerlijk om omringd te zijn door andere creatievelingen en om samen mooie projecten succesvol te maken. 

Geef mij een paar steekwoorden en ik heb binnen no time een heel concept voor je uitgedacht. En als je me dan echt blij wilt maken, dan laat je mij het vervolgens (met één of meerdere creatieve partners) organiseren!

Heb jij binnenkort een zakelijk evenement op de planning en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Dan kom ik graag met je in contact! 

Sanne Event My Brand

Sanne 
Content Marketing

Hi! Mijn naam is Sanne.

Tijdens mijn studie Grafisch Vormgeven is mijn passie voor social media ontstaan. Creatief bezig zijn is namelijk iets wat ik maar al te graag doe.

Aangezien ik na mijn studie nog meer wilde leren ben ik ook Communicatie gaan studeren. Een perfecte combinatie: zo kan ik nu niet alleen content creëren, maar ook een strategie daarachter bedenken!

Niels Event My Brand

Niels
Communicatie

OOk een uniek evenement organiseren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag samen met ons werken? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee over jullie eerstvolgende evenement. Let’s do this!