Over event my brand
0 Jaar
Toonaangevend in de evenementensector
0 +
Evenementen georganiseerd
0 +
Gasten verrast

OVER EVENT MY BRAND

Event My Brand is hét evenementenbureau voor bedrijven. Wij achterhalen jouw doelstellingen en zetten deze binnen no time om in unieke evenementen. Met veel plezier nemen we zowel het concept, de styling als de gehele productie voor jou uit handen. We zijn creatief en durven daarbij buiten de lijntjes te kleuren.

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen

OPDRACHTGEVERS WAAR WE TROTS OP ZIJN

Onze werkwijze

Werkwijze Event My Brand

1. We achterhalen jullie doelstellingen

2. We bedenken een passend en uniek concept 

3. We betrekken de juiste partijen 

4. We voeren de gehele productie uit

5. We stoppen pas als jullie tevreden zijn!

HET TEAM VAN EMB

Mariska Leising
Founder

Dit ben ik dus, Mariska, het gezicht achter Event My Brand! 

Ik werk als Creative Project Manager. Daarbij vind ik het heerlijk om omringd te zijn door andere creatievelingen en om samen mooie projecten succesvol te maken. 

Geef mij een paar steekwoorden en ik heb binnen no time een heel concept voor je uitgedacht. En als je me dan echt blij wilt maken, dan laat je mij het vervolgens (met één of meerdere creatieve partners) organiseren!

Heb jij binnenkort een zakelijk evenement op de planning en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Dan kom ik graag met je in contact! 

Event bureau

Niels Krommenhoek
Communicatie Manager

Geen communicatie uiting gaat de deur uit voordat ik hier nog een blik op heb geworpen. Als ervaren communicatie expert zorg ik dat de uitingen voor alle events 100% kloppend zijn, zodat de rest van het team zich volledig op de inhoud van het event kan storten. Op die manier kunnen wij de meest creatieve events organiseren, waarbij jullie kunnen bouwen op de communicatieskills van mij.

Event organiseren

Lotte van Gerven
Event Manager

Hi! Mijn naam is Lotte.

Ik vind het geweldig om unieke evenementen neer te zetten. Daarom werk ik als event manager graag samen met andere creatievelingen, zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Een evenement is een ervaring en die moet je beleven. Als je dit samen met jouw gasten ervaart, heb je iets wat jullie met elkaar verbindt.

Vertel mij over jullie doelstellingen of focuspunten en ik heb zo een uniek concept bedacht!

Wil jij niet zomaar ‘een’ zakelijk evenement organiseren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil jij een evenement waar nog lang over nagepraat wordt? Laten we dan samen kijken wat ik voor jullie kan doen!

evenement organiseren

Milou Boudens
Social Media Manager

Voor elk evenement bedenk ik een passende Social Media en content strategie. Op die manier zorg ik er niet alleen voor dat alles voorafgaand en tijdens het evenement op een leuke en unieke manier wordt vastgelegd, maar denk ik ook gelijk na over hoe de content na het evenement kan worden ingezet. Hoe leuk is het namelijk om nieuw personeel te werven aan de hand van de content die tijdens dat geweldige weekend weg is gecreëerd?! Meer weten? Dan kom ik graag met je in contact!

OOk een uniek evenement organiseren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag samen met ons werken? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee over jullie eerstvolgende evenement. Let’s do this!