BEURSSTAND

EVENT MY BRAND

Hét evenementenbureau voor bedrijven!

0 Jaar
Toonaangevend in de evenementensector
0 +
Evenementen georganiseerd
0 +
Gasten verrast
Internationale beurs

Deelname met een beursstand

Een beurs brengt bedrijven, professionals en bezoekers van veel verschillende sectoren (en landen) samen en biedt de mogelijkheid om te netwerken, kennis te delen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Bij jouw stand op de beurs kunnen bezoekers nieuwe producten of diensten ontdekken, live demonstraties bijwonen of met je bedrijf en vertegenwoordigers praten. De invulling is helemaal aan jou. Daarnaast brengt een beurs inzicht in nieuwe markten en trends. Het is dus bij uitstek een goed evenement om jouw diensten op een unieke manier te presenteren en zelf nieuwe ideeën op te doen.

Een eigen beursstand ontwerpen

Een beurs is een bruisende omgeving met veel activiteiten en mogelijkheden, waarbij meerdere bedrijven kort samenkomen. Het is een educatief en inspirerend evenement, waarbij je vaak lezingen, workshops of paneldiscussies ziet. Je kan op oneindig veel manieren invulling geven aan een stand, denk aan presentaties, demonstraties of leuke en interactieve activiteiten. Zet bijvoorbeeld VR of AR in om nieuwe producten te tonen. Het ontwerpen van een unieke stand is essentieel om je boodschap goed over te brengen. Laat jouw stands stralen door middel van mooie visuals, interactieve elementen, een goede ruimtelijke indeling, een beleving en laat vooral je merkidentiteit naar buiten komen.

Unieke beursstand

Onze werkwijze

Werkwijze Event My Brand

1. We achterhalen jullie doelstellingen

2. We bedenken een passend en uniek concept 

3. We betrekken de juiste partijen 

4. We voerden de gehele productie uit

5. We stoppen pas als jullie tevreden zijn!

Tevreden klanten! Daar doen we het voor.

De kosten van een beursstand

De kosten van een beursstand zijn afhankelijk van de standruimte, standbouw, stand ontwerp, transportkosten, personeel etc. Door eerst samen goed te brainstormen over de invulling van je stand, presentaties en workshops kunnen we vervolgens de kosten van jouw beursstand in kaart brengen. Vraag een offerte aan, zodat we een offerte op maat kunnen samenstellen.

Ontvang vrijblijvend een offerte binnen 24 uur.

Wat onze klanten zeggen

Sanne van VerseveldSanne van Verseveld
18:25 04 Apr 23
Een hele fijne partij om mee samen te werken. Creatieve ideeën, goede communicatie en ze regelen alles tot in de puntjes. Hier geef je met een gerust hart je evenement uit handen!
Lous van der SprongLous van der Sprong
07:50 31 Mar 23
Wat een fijne ervaring met Event My Brand. Mariska heeft ons ontzettend goed ondersteunt en we vonden het naast de prettige samenwerking vooral fijn dat ze met duurzame oplossingen komt. Echt een aanrader!
Marion van LoenenMarion van Loenen
15:19 29 Mar 23
Ik heb het genoegen gehad om met Mariska samen te werken als event manager en kan haar van harte aanbevelen voor elk soort evenement dat je wilt organiseren. Mariska heeft ons geholpen bij de organisatie van diverse beurzen en klantevenementen in 2021 en 2022. Haar professionele aanpak, uitstekende communicatie en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat alles soepel verliep en volgens plan ging.Mariska laat zich niet gek maken en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald en dat we precies weten wat er van ons wordt verwacht.Als je op zoek bent naar een gepassioneerde, bekwaam en professionele event manager, dan kan ik Mariska Leising van harte aanbevelen!
Esmee RuitenburgEsmee Ruitenburg
09:13 15 Feb 23
Mariska van Event My Brand heeft ons geholpen met het organiseren van een ski-weekend naar Winterberg met het hele bedrijf. We hebben een geweldig weekend gehad en alles was tot in de puntjes verzorgd! Enorm bedankt.
Eefje OostvogelEefje Oostvogel
15:40 06 May 20
Ik heb vooralsnog eenmalig met Event My Brand samengewerkt en heb dit als zeer prettig ervaren. Mariska neemt veel uit handen en heeft gevoel voor kwaliteit. En ze is ook nog eens een heel fijn mens. Zeker aan te raden!
js_loader

Ook een unieke beursstand ontwerpen?

Klaar om je bedrijf op een unieke manier te presenteren tijdens een beurs? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we jouw ideeën en wensen kunnen bespreken. Wij staan klaar om samen met jou een beursstand te organiseren die jouw volledige merkidentiteit laat zien!

Bedrijfsreis

Wat doet Event My brand anders?

Waarom EMB

Creatieve en unieke concepten

Event My Brand is gespecialiseerd in het bedenken van unieke en creatieve concepten die perfect aansluiten bij de waarden en doelstellingen van jouw bedrijf. Of je nu een beursstand, een bedrijfsfeest of een informele bijeenkomst wilt organiseren, wij zorgen voor een evenement dat jouw bedrijfscultuur weerspiegelt en een evenement dat de gasten nooit meer zullen vergeten.

Betrouwbaar & binnen no-time geregeld

Van het vinden van de ideale locatie tot het regelen van catering, entertainment en audiovisuele apparatuur – wij nemen de volledige productie van jouw beursstand uit handen. Met ons uitgebreide netwerk en professionele leveranciers zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het evenement samen met je collega’s.

Onvergetelijke ervaringen

Bij Event My Brand geloven we dat een succesvol evenement meer is dan alleen ‘een’ evenement. Het gaat om het creëren van onvergetelijke ervaringen die de bezoekers zullen koesteren. Ons team streeft ernaar om elk detail te perfectioneren en speciale elementen toe te voegen die jullie beursstand memorabel maken. Of het nu gaat om gepersonaliseerde decoraties, interactieve activiteiten of verrassende momenten, wij zorgen ervoor dat de gasten een fantastische tijd beleven!

Bekijk onze andere evenementen

Naast beursstands organiseren we ook andere zakelijke evenementen. Bekijk snel onze andere events!