POP-UP STORE

EVENT MY BRAND

Hét evenementenbureau voor bedrijven!

0 Jaar
Toonaangevend in de evenementensector
0 +
Evenementen georganiseerd
0 +
Gasten verrast
Originele manier om je evenement vast te leggen

Een pop-up openen

Een pop-up biedt jouw bedrijf of merk de mogelijkheid om op een creatieve en unieke manier in contact te komen met je doelgroep. Zo kun je nieuwsgierigheid opwekken of je product testen op de markt. Kies bijvoorbeeld voor een unieke en externe locatie om zo nieuwe klanten te trekken en nieuwe markten te verkennen.

Mogelijkheden voor
een pop-up store

Je kunt uiteraard op veel verschillende manieren invulling geven aan een pop-up, maar het begint allemaal met het doel achter jouw pop-up experience. Wil je een nieuw product of dienst lanceren, je merkbekendheid vergroten, een speciale gelegenheid vieren of nieuw publiek trekken? Dit is helemaal aan jou! Een pop-up is er in verschillende vormen, denk aan een tijdelijke winkel, een productlancering, een culinaire ervaring, tentoonstelling of een innovatieve ervaring met technologie. Allemaal pop-up ervaringen om je publiek te prikkelen en verwachtingen te overtreffen.

merkactivatie

Onze werkwijze

Werkwijze Event My Brand

1. We achterhalen jullie doelstellingen

2. We bedenken een passend en uniek concept 

3. We betrekken de juiste partijen 

4. We voerden de gehele productie uit

5. We stoppen pas als jullie tevreden zijn!

ADE

Impact op jouw klanten

Bij de organisatie van een pop-up komen creativiteit, logistiek en planning bij elkaar. Wij kiezen samen voor een geschikte locatie, dit kan een externe of interne locatie zijn. Een externe locatie kan goed werken om nieuw publiek te trekken en nieuwe markten te ontdekken. Natuurlijk kunnen we elke ruimte helemaal branden naar jouw bedrijf. Daarnaast zorgen we voor een passende sfeer en staat de promotie en marketing van je merk voorop. Wij houden je doelgroep het gehele traject in gedachten om zo de aandacht van je publiek te trekken en langdurige impact te maken op jouw klanten!

Creatieve pop-up concepten

Event My Brand heeft veel ervaring met de organisatie en planning van pop-up ervaringen. We denken mee met jouw doelstellingen en vertalen deze door naar het juiste concept. We denken outside the box, om zo tot de creatiefste concepten te komen. Er zijn enorm veel mogelijkheden, wat ervoor zorgt dat wij de perfecte creatieve invulling kunnen creëren! Pop-ups waar je ons zeker van kan kennen:

 

Tevreden klanten! Daar doen we het voor.

De kosten van een pop-up

De kosten van een pop up kunnen sterk variëren, dit is namelijk afhankelijk van de invulling en de complexiteit van je evenement zelf. Wil je een pop-up ervaring bieden voor een avond of wil je een pop-up store openen voor een maand? Dit zorgt nogal voor een verschil in uitgaven. En ook de locatie, vergunningen, personeel, productie en marketing zijn bepalend in de kosten en nemen wij allemaal voor je mee. Vraag daarom snel een offerte bij ons aan, zodat we een op maat gemaakte offerte toe kunnen sturen. 

Ontvang vrijblijvend een offerte binnen 24 uur.

Wat onze klanten zeggen

ImmeImme
15:45 25 Jan 24
Super! De organisatie vond heel gestructureerd plaats, fijne communicatie en veel flexibiliteit. Op de avond zelf hebben Lotte en Marieke van Event My Brand alles voor ons uit handen genomen. Ontzettend bedankt!!
Marieke UildriksMarieke Uildriks
08:42 22 Jan 24
De aanpak van Event my Brand is heel persoonlijk. Ze denken goed mee met je wensen en dragen originele ideeën aan. Het resultaat was een onvergetelijk event, een herinnering voor het leven. Voor een volgend feest benader ik ze zeker weer en ik kan ieder ander een samenwerking met Event my Brand aanbevelen!
Fem ZwarFem Zwar
08:49 30 Nov 23
Ontzorgen van A tot Z!Wij hebben Event My Brand benaderd voor het organiseren van een reünie van onze studentenvereniging.Vanaf het eerste contact verliepen de gesprekken erg prettig en positief. Event My Brand heeft geregeld dat we terecht konden op een voor ons schijnbaar onmogelijke plek, maar dat is toch gelukt dankzij hen.Gedurende het hele proces waren ze continue bereikbaar, kwamen met eigen initiatieven en regelden alles.Ook gedurende de avond stonden ze standbye voor alles en losten ook onvoorziene zaken direct op.Ze hebben ons volledig ontzorgd zodat wij als initiatiefnemers ook zelf hebben kunnen genieten van een leuk feestje!We kunnen Event My Brand dus van harte aanbevelen!
dennis branddennis brand
08:05 20 Nov 23
Fijne samenwerking, geen overbodige communicatie en doen waar ze voor zijn. Onvergetelijke opening/ jubileum gehad met oog voor detail. Bedankt!
Patrick PearsonPatrick Pearson
22:29 13 Sep 23
Wij hebben vanuit OnderOns, een evenementenbureau in Amsterdam, Event My Brand / Mariska Leising gevraagd te coproduceren. Mariska was o.a. verantwoordelijk voor het creatieve proces en de uitvoering van ons evenement. Wij kennen haar als een vakkundig producente. Stipt, proactief, flexibel, kan zich goed verplaatsen in de wensen van de klant of doelgroep en zeer prettig in de omgang. Van grote toegevoegde waarde en zullen haar daarom ook vaker in de toekomst benaderen.
Sanne van VerseveldSanne van Verseveld
18:25 04 Apr 23
Een hele fijne partij om mee samen te werken. Creatieve ideeën, goede communicatie en ze regelen alles tot in de puntjes. Hier geef je met een gerust hart je evenement uit handen!
Lous van der SprongLous van der Sprong
07:50 31 Mar 23
Wat een fijne ervaring met Event My Brand. Mariska heeft ons ontzettend goed ondersteunt en we vonden het naast de prettige samenwerking vooral fijn dat ze met duurzame oplossingen komt. Echt een aanrader!
Marion van LoenenMarion van Loenen
15:19 29 Mar 23
Ik heb het genoegen gehad om met Mariska samen te werken als event manager en kan haar van harte aanbevelen voor elk soort evenement dat je wilt organiseren. Mariska heeft ons geholpen bij de organisatie van diverse beurzen en klantevenementen in 2021 en 2022. Haar professionele aanpak, uitstekende communicatie en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat alles soepel verliep en volgens plan ging.Mariska laat zich niet gek maken en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald en dat we precies weten wat er van ons wordt verwacht.Als je op zoek bent naar een gepassioneerde, bekwaam en professionele event manager, dan kan ik Mariska Leising van harte aanbevelen!
Esmee RuitenburgEsmee Ruitenburg
09:13 15 Feb 23
Mariska van Event My Brand heeft ons geholpen met het organiseren van een ski-weekend naar Winterberg met het hele bedrijf. We hebben een geweldig weekend gehad en alles was tot in de puntjes verzorgd! Enorm bedankt.
Eefje OostvogelEefje Oostvogel
15:40 06 May 20
Ik heb vooralsnog eenmalig met Event My Brand samengewerkt en heb dit als zeer prettig ervaren. Mariska neemt veel uit handen en heeft gevoel voor kwaliteit. En ze is ook nog eens een heel fijn mens. Zeker aan te raden!
js_loader

Ook een unieke pop-up openen?

Ben jij klaar om je publiek een unieke pop-up ervaring te bieden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, om zo al jouw ideeën en wensen te bespreken. Deze nemen wij vervolgens mee om samen met jou de perfecte pop-up ervaring te organiseren, zodat we jouw merk laten schitteren!

Bedrijfsreis

Wat doet Event My brand anders?

Waarom EMB

Creatieve en unieke concepten

Event My Brand is gespecialiseerd in het bedenken van unieke en creatieve concepten die perfect aansluiten bij de waarden en doelstellingen van jouw bedrijf. Of je nu een pop-up storen, chique gala diner of een informele bijeenkomst wilt organiseren, wij zorgen voor een evenement dat jouw bedrijfscultuur weerspiegelt en een evenement dat de gasten nooit meer zullen vergeten.

Betrouwbaar & binnen no-time geregeld

Van het vinden van de ideale locatie tot het regelen van catering, entertainment en audiovisuele apparatuur – wij nemen de volledige productie van jouw pop-up uit handen. Met ons uitgebreide netwerk en professionele leveranciers zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het evenement samen met je collega’s.

Onvergetelijke ervaringen

Bij Event My Brand geloven we dat een succesvol evenement meer is dan alleen ‘een’ evenement. Het gaat om het creëren van onvergetelijke ervaringen die de bezoekers zullen koesteren. Ons team streeft ernaar om elk detail te perfectioneren en speciale elementen toe te voegen die jullie bedrijfsfeest memorabel maken. Of het nu gaat om gepersonaliseerde decoraties, interactieve activiteiten of verrassende momenten, wij zorgen ervoor dat de gasten een fantastische tijd beleven!

Bekijk onze andere evenementen

Naast pop-ups organiseren we ook andere zakelijke evenementen. Bekijk snel onze andere events!