INCENTIVE ORGANISEREN

EVENT MY BRAND

Hét evenementenbureau voor bedrijven!

0 Jaar
Toonaangevend in de evenementensector
0 +
Evenementen georganiseerd
0 +
Gasten verrast
Zakelijk evenement

Een incentive organiseren

Een incentive is een perfect manier om je werknemers te motiveren, successen te vieren of bepaalde doelen te bereiken. Ook worden incentives vaak gebruikt als beloning voor medewerkers, klanten of partners. Om iedereen zo even te bedanken voor hun harde inzet of hulp. Inspireer je medewerkers en zet ze in het zonnetje. Op deze manier laat je een blijvende indruk achter, waardoor je investeert in het welzijn en de groei van je organisatie! Gebruik een incentive dus om door te groeien en iedereen nog meer te motiveren.

Wat zijn de mogelijkheden

Van buitenlandse reizen, retreats, educatieve workshops, exclusieve events, teamactiviteiten, teamuitjes en diners tot unieke belevingen en cadeaus. Een incentive is op veel verschillende manieren in te vullen! 

Kies voor een incentive die bij jouw bedrijf en bedrijfsdoelen past. Hebben de medewerkers alle doelstellingen behaalt en wil je ze bedanken met een stedentrip of organiseer je een teamuitje om even te ontspannen en te werken aan het ‘teamgevoel’. Dit is helemaal aan jou. Met incentives kun je dus enorm veel kanten op en wij helpen je graag met het maakte van de beste en meest passende keuze. 

personeelsfeest

Onze werkwijze

Werkwijze Event My Brand

1. We achterhalen jullie doelstellingen

2. We bedenken een passend en uniek concept 

3. We betrekken de juiste partijen 

4. We voerden de gehele productie uit

5. We stoppen pas als jullie tevreden zijn!

Tevreden klanten! Daar doen we het voor.

Bedrijfsfeest organiseren

De kosten van een incentive

De kosten van de organisatie van een incentive kunnen erg verschillen. Dit hangt net af van al jouw wensen, wil je een paar medewerkers bedanken met een creatief cadeau of een teamactiviteit organiseren in een escape room om zo lekker buiten het kantoor samen te werken? Of organiseer je liever een stedentrip om andere culturen te ontdekken en je medewerkers te motiveren? Het hangt dus allemaal af van jouw budget en wensen. Vraag daarom snel een offerte bij ons aan, zodat we samen kunnen kijken naar jouw incentive en de kosten op een rij kunnen zetten!

Ontvang vrijblijvend een offerte binnen 24 uur.

Wat onze klanten zeggen

Sanne van VerseveldSanne van Verseveld
18:25 04 Apr 23
Een hele fijne partij om mee samen te werken. Creatieve ideeën, goede communicatie en ze regelen alles tot in de puntjes. Hier geef je met een gerust hart je evenement uit handen!
Lous van der SprongLous van der Sprong
07:50 31 Mar 23
Wat een fijne ervaring met Event My Brand. Mariska heeft ons ontzettend goed ondersteunt en we vonden het naast de prettige samenwerking vooral fijn dat ze met duurzame oplossingen komt. Echt een aanrader!
Marion van LoenenMarion van Loenen
15:19 29 Mar 23
Ik heb het genoegen gehad om met Mariska samen te werken als event manager en kan haar van harte aanbevelen voor elk soort evenement dat je wilt organiseren. Mariska heeft ons geholpen bij de organisatie van diverse beurzen en klantevenementen in 2021 en 2022. Haar professionele aanpak, uitstekende communicatie en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat alles soepel verliep en volgens plan ging.Mariska laat zich niet gek maken en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald en dat we precies weten wat er van ons wordt verwacht.Als je op zoek bent naar een gepassioneerde, bekwaam en professionele event manager, dan kan ik Mariska Leising van harte aanbevelen!
Esmee RuitenburgEsmee Ruitenburg
09:13 15 Feb 23
Mariska van Event My Brand heeft ons geholpen met het organiseren van een ski-weekend naar Winterberg met het hele bedrijf. We hebben een geweldig weekend gehad en alles was tot in de puntjes verzorgd! Enorm bedankt.
Eefje OostvogelEefje Oostvogel
15:40 06 May 20
Ik heb vooralsnog eenmalig met Event My Brand samengewerkt en heb dit als zeer prettig ervaren. Mariska neemt veel uit handen en heeft gevoel voor kwaliteit. En ze is ook nog eens een heel fijn mens. Zeker aan te raden!
js_loader

Ook een unieke incentive organiseren?

We zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen en staan klaar om samen met jou een incentive te creëren dat alle verwachtingen overtreft!

Neem vandaag nog contact met ons op.

Unxpctd

Wat doet Event My brand anders?

Waarom EMB

Creatieve en unieke concepten

Event My Brand is gespecialiseerd in het bedenken van unieke en creatieve concepten die perfect aansluiten bij de waarden en doelstellingen van jouw bedrijf. Of je nu een incentive, een bedrijfsfeest of een chique gala wilt organiseren, wij zorgen voor een evenement dat jouw bedrijfscultuur weerspiegelt en een evenement dat de gasten nooit meer zullen vergeten.

Betrouwbaar & binnen no-time geregeld

Van het vinden van de ideale locatie tot het regelen van catering, entertainment en audiovisuele apparatuur – wij nemen de volledige productie van jouw incentive uit handen. Met ons uitgebreide netwerk en professionele leveranciers zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het evenement samen met je collega’s.

Onvergetelijke ervaringen

Bij Event My Brand geloven we dat een succesvol evenement meer is dan alleen ‘een’ evenement. Het gaat om het creëren van onvergetelijke ervaringen die de bezoekers zullen koesteren. Ons team streeft ernaar om elk detail te perfectioneren en speciale elementen toe te voegen die jullie incentive memorabel maken. Of het nu gaat om gepersonaliseerde decoraties, interactieve activiteiten of verrassende momenten, wij zorgen ervoor dat de gasten een fantastische tijd beleven!

Bekijk onze andere evenementen

Naast een incentive organiseren we ook andere zakelijke evenementen. Bekijk snel onze andere events!