HEIDAG

EVENT MY BRAND

Hét evenementenbureau voor bedrijven!

0 Jaar
Toonaangevend in de evenementensector
0 +
Evenementen georganiseerd
0 +
Gasten verrast
evenement organiseren Amsterdam

Een heidag organiseren

Een heidag is een evenement om je samen met je team even terug te trekken en te richten op nieuwe ideeën, strategische plannen en nieuwe doelen en uitdagingen. Het is een moment om de teamdynamiek te versterken en creatief te werk te gaan, om zo de effectiviteit en prestaties van je team te verbeteren. Kom dus even uit je dagelijkse omgeving en werkzaamheden om met het hele team te brainstormen en leer elkaar daarbij beter kennen. Inspireer en motiveer elkaar door middel van een waardevolle heidag.

Een heidag op maat

Heidagen kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Elke heidag is uniek en kan worden afgestemd op jouw specifieke organisatiedoelen en behoeften. Zo kan een heidag in de vorm van een interactieve workshop voorkomen, een heidagsessie of verschillende teamactiviteiten op een externe locatie. Kies vooral voor een inspirerende locatie, bijvoorbeeld een landhuis of een locatie aan zee om lekker te genieten van de frisse lucht en de natuur. Ook kun je een heidag indelen in verschillende sessies, waarbij medewerkers interactieve sessies volgen zoals een time management sessie, teamwork sessie of een innoverende sessie om vervolgens met elkaar te wisselen. Op die manier raakt iedereen geïnspireerd!

Heidag organiseren

Onze werkwijze

Werkwijze Event My Brand

1. We achterhalen jullie doelstellingen

2. We bedenken een passend en uniek concept 

3. We betrekken de juiste partijen 

4. We voerden de gehele productie uit

5. We stoppen pas als jullie tevreden zijn!

Tevreden klanten! Daar doen we het voor.

De kosten van een heidag

De kosten voor de organisatie van een heidag kunnen erg variëren, dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals locatiekosten, transport, het aantal deelnemers, het programma en de duur van je heidag. De kosten hangen dus compleet af van jouw wensen. Vraag daarom snel een offerte aan, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Event My Brand denkt graag met je mee en zet de kosten zo snel mogelijk voor je op een rij!

Ontvang vrijblijvend een offerte binnen 24 uur.

Wat onze klanten zeggen

Sanne van VerseveldSanne van Verseveld
18:25 04 Apr 23
Een hele fijne partij om mee samen te werken. Creatieve ideeën, goede communicatie en ze regelen alles tot in de puntjes. Hier geef je met een gerust hart je evenement uit handen!
Lous van der SprongLous van der Sprong
07:50 31 Mar 23
Wat een fijne ervaring met Event My Brand. Mariska heeft ons ontzettend goed ondersteunt en we vonden het naast de prettige samenwerking vooral fijn dat ze met duurzame oplossingen komt. Echt een aanrader!
Marion van LoenenMarion van Loenen
15:19 29 Mar 23
Ik heb het genoegen gehad om met Mariska samen te werken als event manager en kan haar van harte aanbevelen voor elk soort evenement dat je wilt organiseren. Mariska heeft ons geholpen bij de organisatie van diverse beurzen en klantevenementen in 2021 en 2022. Haar professionele aanpak, uitstekende communicatie en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat alles soepel verliep en volgens plan ging.Mariska laat zich niet gek maken en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald en dat we precies weten wat er van ons wordt verwacht.Als je op zoek bent naar een gepassioneerde, bekwaam en professionele event manager, dan kan ik Mariska Leising van harte aanbevelen!
Esmee RuitenburgEsmee Ruitenburg
09:13 15 Feb 23
Mariska van Event My Brand heeft ons geholpen met het organiseren van een ski-weekend naar Winterberg met het hele bedrijf. We hebben een geweldig weekend gehad en alles was tot in de puntjes verzorgd! Enorm bedankt.
Eefje OostvogelEefje Oostvogel
15:40 06 May 20
Ik heb vooralsnog eenmalig met Event My Brand samengewerkt en heb dit als zeer prettig ervaren. Mariska neemt veel uit handen en heeft gevoel voor kwaliteit. En ze is ook nog eens een heel fijn mens. Zeker aan te raden!
js_loader

Ook een unieke heidag organiseren?

Wil jij een onvergetelijke heidag organiseren, die je medewerkers zal inspireren en motiveren? Neem dan snel contact met ons op. Wij kijken graag met je mee hoe we jouw heidag uniek kunnen maken.

Bedrijfsfeest Amsterdam

Wat doet Event My brand anders?

Waarom EMB

Creatieve en unieke concepten

Event My Brand is gespecialiseerd in het bedenken van unieke en creatieve concepten die perfect aansluiten bij de waarden en doelstellingen van jouw bedrijf. Of je nu een heidag, chique gala diner of een bedrijfsfeest  wilt organiseren, wij zorgen voor een evenement dat jouw bedrijfscultuur weerspiegelt en een evenement dat de gasten nooit meer zullen vergeten.

Betrouwbaar & binnen no-time geregeld

Van het vinden van de ideale locatie tot het regelen van catering, entertainment en audiovisuele apparatuur – wij nemen de volledige productie van jouw heidag uit handen. Met ons uitgebreide netwerk en professionele leveranciers zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het evenement samen met je collega’s.

Onvergetelijke ervaringen

Bij Event My Brand geloven we dat een succesvol evenement meer is dan alleen ‘een’ evenement. Het gaat om het creëren van onvergetelijke ervaringen die de bezoekers zullen koesteren. Ons team streeft ernaar om elk detail te perfectioneren en speciale elementen toe te voegen die jullie heidag memorabel maken. Of het nu gaat om gepersonaliseerde decoraties, interactieve activiteiten of verrassende momenten, wij zorgen ervoor dat de gasten een fantastische tijd beleven!

Bekijk onze andere evenementen

Naast heidagen organiseren we ook andere zakelijke evenementen. Bekijk snel onze andere events!