Evenementenbureau Amsterdam

Expect nothing, experience everything!

Zoek je een evenementenbureau in Amsterdam?

Event My Brand neemt de (gehele) organisatie van jouw evenement uit handen. Door met veel enthousiasme en creativiteit te werk te gaan, maken wij elk evenement uniek. Op die manier blijft zowel de dag zelf, als de inhoud ‘top of mind’ bij de bezoekers. Onze evenementen zijn pas geslaagd wanneer wij voor elke unieke bezoeker een bijzondere beleving hebben kunnen creëren!

evenementen locatie

Amsterdam, dé stad voor een uniek evenement

We organiseren de meest uiteenlopende evenementen in Amsterdam. Denk hierbij aan beurzen, productlanceringen en personeelsfeesten. 

Met onze creativiteit kunnen we altijd een uniek en passend concept bedenken, ongeacht de grootte en locatie van het evenement. Daarbij verzorgen we ook met veel plezier de styling die uiteraard naadloos aansluit op het het concept. 

Met een team van professionele event managers zorgen we er voor dat alles op de dag zelf geheel voor jou uit handen wordt genomen, zodat jij, net als de bezoekers, volop kunt genieten van het evenement!

Een professioneel evenement organiseren levert jou het volgende op:

Bedrijfsreis

Benieuwd wat Event My Brand voor jou kan betekenen?

Een uniek evenement voor jouw bedrijf is onze missie. Hierbij kunnen wij alles voor jou uit handen nemen: van concept, ontwerp en styling, tot de volledige productie. We hebben een groot netwerk en een lang trackrecord. We zijn creatief en durven daarbij buiten de lijntjes te kleuren. Geef ons een paar woorden, wij doen de rest! 

Wij kunnen jou onder andere helpen met:

Event My Brand

Het in kaart brengen van de doelstellingen

Event My Brand

Het creëeren van een uniek concept

Event My Brand

Het vinden van een passende locatie

Event My Brand

De inhuur & contact met leveranciers

Event My Brand

Het uitvoeren van de gehele productie

Event My Brand

Aftersales

Klaar om voor jouw bedrijf een onvergetelijk evenement te organiseren?