MERKACTIVATIE

EVENT MY BRAND

Hét evenementenbureau voor bedrijven!

0 Jaar
Toonaangevend in de evenementensector
0 +
Evenementen georganiseerd
0 +
Gasten verrast
Merkactievatie organiseren

Waarom een merkactivatie

Een merkactivatie is een goede manier om interactie te creëren tussen jouw merk en je doelgroep. Op deze manier zet je jouw merk echt even in de spotlight! Zo helpt een merkactivatie je met het in direct contact komen met de doelgroep, waardoor je betrokkenheid creëert. En raakt je publiek zo geïnteresseerd in jouw merk en wat jij te bieden hebt, waardoor ze het eerder over jouw merk zullen hebben met anderen. Een geslaagde merkactivatie kan dus zorgen voor veel mond-tot-mondreclame en wie wil dat nou niet?

Een merkactivatie organiseren

Een merkactivatie kan veel verschillende invullingen krijgen, elke merkactivatie is tenslotte uniek. Van productlanceringen om een spetterende indruk te maken tot een merkbeleving op een festival of guerilla marketing, waarbij je jouw publiek verrast met een flashmob of optreden. En ook dan kan je nog alle kanten op. Van klein tot groot, zo zou je bijvoorbeeld samples weg kunnen geven op unieke plekken. Er is enorm veel mogelijk, maar geen paniek! Vanuit Event My Brand hebben we veel kennis van en ervaring in het organiseren van verschillende merkactivaties, dus kiezen we samen graag een optie die helemaal bij jouw merk en je klanten past!

(zakelijk) feest organiseren Amsterdam

Onze werkwijze

Werkwijze Event My Brand

1. We achterhalen jullie doelstellingen

2. We bedenken een passend en uniek concept 

3. We betrekken de juiste partijen 

4. We voerden de gehele productie uit

5. We stoppen pas als jullie tevreden zijn!

Tevreden klanten! Daar doen we het voor.

Merkactivatie organiseren

De kosten van een merkactivatie

De kosten van een merkactivatie kunnen enorm variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Ga jij voor een dagevenement of kies je voor een grote campagne die langer loopt? En ook de locatie, het entertainment, de rapportage en de marketing zorgen ervoor dat de kosten enorm kunnen variëren. De kosten hangen dus net af van jouw budget en wensen. Vraag daarom snel een offerte bij ons aan, zodat we samen kunnen kijken naar wat jij wil bereiken met jouw merkactivatie!

Ontvang vrijblijvend een offerte binnen 24 uur.

Wat onze klanten zeggen

Sanne van VerseveldSanne van Verseveld
18:25 04 Apr 23
Een hele fijne partij om mee samen te werken. Creatieve ideeën, goede communicatie en ze regelen alles tot in de puntjes. Hier geef je met een gerust hart je evenement uit handen!
Lous van der SprongLous van der Sprong
07:50 31 Mar 23
Wat een fijne ervaring met Event My Brand. Mariska heeft ons ontzettend goed ondersteunt en we vonden het naast de prettige samenwerking vooral fijn dat ze met duurzame oplossingen komt. Echt een aanrader!
Marion van LoenenMarion van Loenen
15:19 29 Mar 23
Ik heb het genoegen gehad om met Mariska samen te werken als event manager en kan haar van harte aanbevelen voor elk soort evenement dat je wilt organiseren. Mariska heeft ons geholpen bij de organisatie van diverse beurzen en klantevenementen in 2021 en 2022. Haar professionele aanpak, uitstekende communicatie en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat alles soepel verliep en volgens plan ging.Mariska laat zich niet gek maken en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald en dat we precies weten wat er van ons wordt verwacht.Als je op zoek bent naar een gepassioneerde, bekwaam en professionele event manager, dan kan ik Mariska Leising van harte aanbevelen!
Esmee RuitenburgEsmee Ruitenburg
09:13 15 Feb 23
Mariska van Event My Brand heeft ons geholpen met het organiseren van een ski-weekend naar Winterberg met het hele bedrijf. We hebben een geweldig weekend gehad en alles was tot in de puntjes verzorgd! Enorm bedankt.
Eefje OostvogelEefje Oostvogel
15:40 06 May 20
Ik heb vooralsnog eenmalig met Event My Brand samengewerkt en heb dit als zeer prettig ervaren. Mariska neemt veel uit handen en heeft gevoel voor kwaliteit. En ze is ook nog eens een heel fijn mens. Zeker aan te raden!
js_loader

Ook een unieke merkactivatie organiseren?

Ben jij klaar om jouw merk in de spotlight te zetten? En door middel van een merkactivatie al je concurrentie af te stoten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de invulling van jouw merkactivatie!

Bedrijfsreis

Wat doet Event My brand anders?

Waarom EMB

Creatieve en unieke concepten

Event My Brand is gespecialiseerd in het bedenken van unieke en creatieve concepten die perfect aansluiten bij de waarden en doelstellingen van jouw bedrijf. Of je nu een merkactivatie, chique gala diner of een informele bijeenkomst wilt organiseren, wij zorgen voor een evenement dat jouw bedrijfscultuur weerspiegelt en een evenement dat de gasten nooit meer zullen vergeten.

Betrouwbaar & binnen no-time geregeld

Van het vinden van de ideale locatie tot het regelen van catering, entertainment en audiovisuele apparatuur – wij nemen de volledige productie van jouw merkactivatie uit handen. Met ons uitgebreide netwerk en professionele leveranciers zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het evenement samen met je collega’s.

Onvergetelijke ervaringen

Bij Event My Brand geloven we dat een succesvol evenement meer is dan alleen ‘een’ evenement. Het gaat om het creëren van onvergetelijke ervaringen die de bezoekers zullen koesteren. Ons team streeft ernaar om elk detail te perfectioneren en speciale elementen toe te voegen die jullie merkactivatie memorabel maken. Of het nu gaat om gepersonaliseerde decoraties, interactieve activiteiten of verrassende momenten, wij zorgen ervoor dat de gasten een fantastische tijd beleven!

Bekijk onze andere evenementen

Naast merkactivaties organiseren we ook andere zakelijke evenementen. Bekijk snel onze andere events!