Van een leuk idee tot uitvoering

Van een leuk idee tot uitvoering

Van een leuk idee tot werkelijkheid (pop-up store)

Inhoudsopgave

Wat met een leuk idee startte, wordt werkelijkheid! In januari openen Niels Krommenhoek en Mariska Leising de pop-up bar 0.020 voor iedereen die het goede voornemen voor Dry January wil halen. Of voor wie gewoon een gezellige bar zoekt met alleen maar leuke mensen. AT5 heeft ons in ieder geval alvast op de kaart gezet!

‘Dry January’, oftewel een hele maand geen alcohol. Ook dit jaar zijn weer veel mensen van plan die uitdaging aan te gaan. Om deze Nederlanders een handje te helpen opende Mariska Leising de alcoholvrije kroeg, waar alleen non-alcoholische versnaperingen worden genuttigd. Lees snel meer over de uitvoering van een leuk idee!

Nieuwsgierig naar meer informatie over unieke pop-up ervaringen? Kijk dan eens op onze pop-up store pagina.

Van een leuk idee tot werkelijkheid (pop-up store)
Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs