Nieuws: LINDA.NL

Nieuws: LINDA.NL

Alcoholvrije Bar 0.020

Inhoudsopgave

Restaurants en bars hebben steeds vaker alcoholvrije cocktails en bieren op de kaart staan. Nadeel: de keuze is beperkt. Bar 0.020 in Amsterdam brengt hier tijdelijk verandering in. Zo opent Mariska Leising samen met Niels Krommenhoek de alcoholvrije pop-up store, genaamd Bar 0.020. Linda.nl vertelt je meer over de alcoholvrije bar. Kijk je mee (naar het artikel op Linda.nl)?

Waarom hebben we een alcoholvrije bar nodig?

“Mijn partner en ik hebben allebei een eigen bedrijf. Afgelopen zomer waren we erg druk en toen besloten we een tijdje niet te drinken, zodat we op ons werk konden focussen. We merkten dat het moeilijk was, want negen van de tien keer zetten vrienden alsnog een biertje voor je neus en zeggen ze: ‘Niet zo zeuren, drink er gewoon een mee’.”

“Er ontbrak een plek waar mensen de gezelligheid van de kroeg ervaren en waar evenementen worden georganiseerd, maar waar ze niet in de verleiding komen om alcohol te drinken. Het is onzin als mensen niet-drinkers saai noemen. We willen mensen laten zien dat het ook leuk kan zijn zonder. Veel bars en restaurants hebben maar drie alternatieven op hun kaart, terwijl wij alleen al dertien soorten bier aanbieden.”

Meer weten? Lees op Linda.nl het hele artikel

Benieuwd naar wat je allemaal met een pop-up store kan? Kijk dan eens mee naar deze landingspagina!

Alcoholvrije Bar 0.020
Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs