3 x Styling van een evenement

3 x Styling van een evenement

Inhoudsopgave

3 X Styling van een evenement

Het effect van een passende styling op een evenement wordt al snel onderschat. Om te beginnen laat het zien dat je tijd en aandacht hebt besteed aan de organisatie van het evenement. Het creëert een fijne sfeer en dat draagt bij aan de eerste indruk die gasten hebben van een evenement, iets waar we bij Event My Brand veel waarde aan hechten. Want voor die eerste indruk heb je immers maar één kans!

We zien de totale styling van een evenement dan ook als het verlengde van de boodschap die je wilt overbrengen. Het laat je verhaal tot leven komen en maakt het tastbaar. Dit zorgt ervoor dat het ‘top of mind’ blijft bij je bezoekers. Om dit ook daadwerkelijk te bereiken is het belangrijk om kritisch te bepalen welke elementen aansluiten bij jouw concept, jullie doelgroep en je doelstellingen van het evenement.

Hoe wij je daar bij kunnen helpen? We zetten drie belangrijke punten voor je op een rij:

  1. Moodboard

Als visualisatie van het concept werken wij altijd met een passend moodboard. Hiermee kunnen we onze inspiratie en creativiteit vertalen naar een concreet beeld. Zo zijn we er zeker van dat de boodschap die je tijdens een evenement wilt overbrengen ook daadwerkelijk goed tot zijn recht komt.

  1. (Her)gebruik van producten

Op het moment dat wij beginnen met het verzamelen van alle decoratie komt onze voorliefde voor duurzaamheid al snel naar boven. Inmiddels hebben wij veel elementen verzameld waarmee we een goede basis voor de styling kunnen creëren. Daarnaast zijn we een grote voorstander van het hergebruiken van producten én, als het mogelijk is, te werken met biologisch afbreekbare producten.

  1. Creatieve concepten

Wij vinden het, het allerbelangrijkst dat het concept over gaat in de styling van het evenement. Of anders gezegd, dat de styling het concept vertaald. Met onze creativiteit weten we voor elk budget wel iets speciaals te bedenken. Van kleine tafeldecoratie tot grote decors voor sprekers of beursstands. You name it, wij denken mee!

Heb je binnenkort een evenement op de planning en kun je wel wat extra hulp gebruiken met onder andere het concept, de styling, branding of het bepalen van de juiste doelstelling? Wij staan graag voor je klaar.

 

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs