3 Tips voor je eerstvolgende offline evenement

3 Tips voor je eerstvolgende offline evenement

Amsterdome

Inhoudsopgave

3 Tips voor je eerstvolgende offline evenement

Binnenkort is het dan eindelijk zo ver, offline evenementen kunnen weer doorgaan met toegangstesten. Dat betekent dat jij en je collega’s weer samen kunnen komen, een offline productlancering gehouden kan worden en het eerste live personeelsfeest kan gevierd worden. Hierbij geven wij 3 tips om jouw eerstvolgende offline evenement onvergetelijk te maken!

1. Een goed concept 

Het eerste offline evenement na een lange tijd thuiswerken staat natuurlijk volledig in het thema van samenkomen en verbinding. Iedereen heeft elkaar al tijden niet gezien, hebben weinig tot geen evenementen kunnen beleven en verlangen om dingen weer samen te doen. Daarom is dit het perfecte moment om de nadruk op de verbintenis en saamhorigheid te leggen. Breng je collega’s samen door middel van activiteiten, een thema, passende entertainment en veel meer.

2. Perfect entertainment

Het laatste wat je wil is een saai evenement, dus moet de entertainment onvergetelijk en toepasselijk zijn. Denk bij het regelen van entertainment eraan dat mensen weer voor het eerst live samen zijn en dat ze zich verbonden willen voelen. Maak het memorabel! Denk hierbij aan activiteiten, catering, vermaak, host, etc. Misschien kan je zelfs na het evenement iets meegeven om het offline evenement nog gedenkwaardiger te maken.

3. Wees op tijd!

Aangezien binnenkort weer meer evenementen mogen plaatsvinden zullen ook veel mensen hier gebruik van gaan maken (en wat kijken we daar naar uit!). Wees dus op tijd met een evenement organiseren, het laten organiseren, de locatie te regelen en de datum vast te zetten. Je wil namelijk niet dat het zo voor je neus voorbijvliegt!

Wist je dat wij voor veel klanten evenementen organiseren, de styling doen of entertainment regelen? Wij kunnen dit ook voor jou uit handen nemen. Meer weten? Bel of mail ons.

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs