3x tips voor het creëren van een uniek concept

3x tips voor het creëren van een uniek concept

Inhoudsopgave

3x tips voor het creëren van een uniek concept

Bij Event My Brand vinden wij het creëren van een passend concept het allerbelangrijkste. Voor elke relatie bedenken we een uniek concept dat geheel aansluit bij de wensen van de klant. We starten met het formuleren van doelstellingen en bouwen hier een evenement omheen. Of dit nu gaat om een online of offline evenement. Hierbij geven we je 3 tips die jou helpen bij het organiseren van jouw eerstvolgende evenement:

1. Het formuleren van de doelstelling 

Voordat je gaat beginnen met plannen en organiseren is het belangrijk dat je passende doelstellingen formuleert. Dit is het startpunt van elk evenement! Bedenk hierbij waarom je het evenement wil organiseren. Welke doelgroep wil je aantrekken en hoe ga je die doelgroep bereiken? Tevens is dit een mooi moment om de begroting op te stellen en de financiën in kaart te brengen.

2. Het creëren van een uniek concept 

Nadat de doelstellingen zijn bepaald en je weet welk budget beschikbaar is, kun je verder met de leuke werkzaamheden zoals het creëren van een uniek concept. Dit is het moment om het thema verder uit te werken en om een moodboard te maken. Wees creatief, bedenk een gaaf thema en laat dit thema vervolgens overal terugkomen.

3. Een fantastische styling  

Als je het thema hebt bepaald en een moodboard hebt gemaakt kun je beginnen met het uitvoeren van alle styling ideeën. Zorg ervoor dat de bezoekers gelijk vanaf de entree de styling van het thema terug kunnen zien. Zo creëer je een uniek concept! Dit is het moment om de juiste leveranciers te vinden. Denk aan leveranciers voor de verschillende materialen, maar ook voor de horeca etc..

Heb jij binnenkort een evenement op de planning staan en kun je wel wat extra hulp gebruiken met het creëren van een uniek concept en de uitwerkingen daarvan? Wij staan graag voor je klaar!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs