Waarom een Drive-thru een ideaal evenement is

Waarom een Drive-thru een ideaal evenement is

Drive-thru evenement

Inhoudsopgave

Waarom een Drive-thru een ideaal evenement is

Helemaal klaar met het organiseren en het volgen van evenementen vanachter je computer en toe aan wat anders? Op een andere manier toch een geweldige live evenement organiseren, maar het wel corona-proof laten verlopen? Dit kan! Een andere manier om toch een geweldig en corona-proof live evenement te organiseren, is een Drive-thru evenement. Dit Corona-proof evenement is niet alleen origineel, maar zorgt ook voor een onvergetelijk moment. Hieronder staan 3 tips over hoe jij een geweldig, onvergetelijk en corona-proof Drive-thru evenement in elkaar kan zetten.

Een evenement voor elke doelgroep

Bij een Drive-thru is de doelgroep net als bij een online of offline evenement één van de eerste dingen waarnaar je moet kijken. Wil je dit evenement organiseren vanwege een jubileum of vanwege een personeelsfeest? Wie verwacht je op het evenement en hoeveel personen verwacht je? Nog steeds zijn er voor het organiseren van evenementen verschillende corona maatregelen. Gelukkig kunnen je gasten met een Drive-thru  voldoende afstand houden en toch allemaal live aanwezig zijn. En er zijn ook genoeg manieren om je gasten toch te kunnen entertainen.

Veel locaties zijn geschikt voor een Drive-thru

Het terrein van je Drive-thru is helemaal aan te passen naar jouw doelgroep en thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vormgeving en styling. Het kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Voor een buiten Drive-thru zou je een industrieterrein of parkeergarage kunnen regelen. Voor een binnen Drive-thru zou bijvoorbeeld een loods een geschikte locatie zijn. Zorg er in ieder geval voor dat de locatie groot genoeg is om meerdere auto’s kwijt te kunnen. Hoe meer mensen je verwacht, hoe meer auto’s er zullen zijn en hoe groter de locatie moet zijn.

Wees creatief  met entertainment

Hoe groter het terrein en hoe langer de route, hoe meer entertainment je kwijt kunt. Naast het entertainment moet er ook voor de catering worden gezorgd. Het eten en het entertainment kan beide langs de route worden geplaatst. Om dit als een corona-proof evenement te laten verlopen is het belangrijk om alle bezoekers in hun auto te laten blijven, zo ook bij het eten. Zolang iedereen het gehele evenement in de auto blijft, bij grote of kleine groepen, wordt er voldoende afstand gehouden en heb je een geslaagd corona-proof evenement.

Wil jij een Drive-thru evenement organiseren en kun je extra hulp gebruiken? Wij helpen je graag met de styling, de entertainment of door het gehele evenement te organiseren. Neem contact met ons op via 085 40 105 40!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs