5 leuke ideeën voor originele goodies

5 leuke ideeën voor originele goodies

goodies

Inhoudsopgave

5 leuke ideeën voor originele goodies

Iedereen houdt van goodies krijgen, en als we eerlijk zijn dan is dit één van de lievelingsmomenten van een gemiddelde Nederlander. Perfect voor jou dus om hierop in te spelen! Naast dat het altijd leuk is om dit te krijgen, zorgt dit er namelijk ook voor dat mensen jou blijven onthouden. Maar wat zijn nou echte originele goodies? Wij beschrijven er 5 in deze blog.

Proseccoglazen met gravering

Voor een klant van ons maken wij jubileum cadeaupakketten op maat, waar onder andere 2 prachtige proseccoglazen inzitten. Dit zijn niet zomaar proseccoglazen; maar glazen met een gravering erin. Op deze glazen staan het logo van het bedrijf met de tekst ‘proost op jouw jubileum’. Dit hoort zeker in het lijstje met originele (en leuke) goodies!

Kartonnen standaard

Je zou het niet verwachten in het lijstje met originele goodies, maar een gepersonaliseerde kartonnen standaard hoort er zeker in. Wat is het? Het is een bedrukte kartonnen laptop of telefoon standaard die je in en uit elkaar kan halen. Perfect voor het remote werken zodat de gebruiker minder last heeft van zijn nek tijdens het werken.

Planten pot met zaadjes

Laat een planten pot bedrukken met je logo en eventueel een leuke tekst en geef er een zakje ‘Vergeet mij nietjes’ bij. Zo zorg je ervoor dat je een statement maakt, én geef je leuke opfleur goodies.

Appels

Appels? Staat dat er nou echt? Ja dat staat er echt! Je kan nu met natuurlijke producten een appel laten bedrukken. Zo geef je gezonde en zeker originele goodies aan je relaties. Liefde gaat door de maag toch? Misschien denken ze hierdoor nog eens aan je.

Waterfles

Het zijn misschien niet meer volledig originele goodies, maar ze staan zeker nog boven aan in de lijst met meest geliefde goodies; de waterfles met logo. Gelukkig zijn er zo veel verschillende dat je kan blijven variëren. Voorbeelden hiervan zijn de waterzak, thermofles, fles in een gekke vorm (zoals de toren van je stad etc). Het leukste van deze goodie is dat hij zeker wordt gebruikt!

Wil jij een goodie weggeven of een cadeaupakket op maat hebben? Wij helpen je graag!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs