3 manieren om je naamsbekendheid te verhogen

3 manieren om je naamsbekendheid te verhogen

naamsbekendheid

Inhoudsopgave

3 manieren om je naamsbekendheid te verhogen

Naast je service of dienst aanbieden kan je ook op andere manieren naamsbekendheid verhogen. Je wil dat zo veel mogelijk mensen van verschillende doelgroepen jouw bedrijf kennen en jou als keuze overwegen. Door deze 3 opties zal je naamsbekendheid snel groeien en verschillende doelgroepen bereiken.

Evenementen

Door het organiseren van een evenement kan je op een ongedwongen en positieve manier anderen in aanraking laten komen met jouw bedrijf. Dit kan je organiseren voor een specifieke doelgroep, op uitnodiging of open inloop. Zo’n evenement heet een merkactivatie en is perfect om jouw naamsbekendheid te vergroten. Verder kan je zelf ook evenementen bezoeken, zoals een stand op een beurs of netwerk evenementen bezoeken.

Geef een relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn presentjes die je aan andere geeft. Dit kunnen partners zijn, een giveaway op straat, werknemers, etc. Door deze presentjes denkt de ontvanger vaak aan je door het zien (of gebruiken) van dit product. Het is helemaal handig om een logo hierop te plaatsen. Dit promotieartikel verhoogt je naamsbekendheid snel! Verschillende soorten relatiegeschenken zijn goodie bags, cadeaupakketten, gadgets, maar ook gebruiksvoorwerpen zoals wijnfles openers, waterflesjes of een tas. Je kan het zo gek niet bedenken!

Sponsoren

Sponsoren houdt in dat jij een bedrijf, goed doel of sportclub spullen of geld geeft in ruil voor het promoten van jouw naam. Ook zo verhoog je zeker jouw naamsbekendheid! Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • Shirtjes kopen voor een sportclub, maar hier komt jouw logo wel op
  • Producten geven aan een bedrijf zodat zij dit kunnen geven als relatiegeschenk
  • Een geldbedrag doneren aan een goed doel in ruil voor jouw naam op de website
  • Een evenement spullen of geld geven in ruil voor jouw logo op de bekers

Bij Event My Brand kunnen wij je op alle vlakken helpen. Wij organiseren evenementen, creëren relatiegeschenken en kunnen jou als sponsor gebruiken. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs