3 ideeën voor originele evenement promotie

3 ideeën voor originele evenement promotie

evenement promotie

Inhoudsopgave

3 ideeën voor originele evenement promotie

Naast je service of dienst aanbieden kan je ook op andere manieren naamsbekendheid verhogen. Je wil dat zo veel mogelijk mensen van verschillende doelgroepen jouw bedrijf kennen en jou als keuze overwegen. Door deze 3 soorten evenement promotie zal je naamsbekendheid snel groeien en verschillende doelgroepen bereiken.

Host een pre-evenement

Het klinkt misschien wat gek, een evenement hosten om meer bezoekers op je evenement te hebben, maar het werkt echt. Door een klein pre-evenement te hosten zorg je ervoor dat deze bezoekers veel zin erin krijgen doordat ze alvast proeven hoe het echte evenement gaat worden. Ook kunnen zij andere het aanraden om naar jouw evenement te gaan. Verder kan je hier mooie content filmen en fotograferen om nieuw promotiemateriaal mee te maken. Kortom, een perfecte en leuke originele evenement promotie stunt.

Evenementen agenda

Nee we bedoelen niet je eigen agenda hiermee. We bedoelen openbare evenementen agenda’s die op verschillende websites staan. Deze evenementen agenda’s zijn eigenlijk de plek voor potentiële bezoekers om te zoeken naar leuke evenementen om heen te gaan. Dit is dus een perfecte evenement promotie plek voor jou!

Promotiefilm

Een promotiefilm is de originele evenement promotie keuze om te maken. Het kan namelijk toepasselijk zijn voor alle soorten evenementen en zichzelf. Je laat namelijk zien wat het vorige evenement inhield en laat de potentiële bezoekers zien wat ze absoluut niet willen missen. Je brengt de boodschap van jouw evenement over door verschillende zintuigen te betrekken van de bezoekers.

Wil jij onze hulp bij het bedenken van originele evenement promotie stunten? Neem gerust contact met ons op en dan kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Ook op andere locaties schieten wij graag te hulp!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs