unieke evenementenlocaties in Amsterdam voor een onvergetelijk evenement

unieke evenementenlocaties in Amsterdam voor een onvergetelijk evenement

unieke evenementenlocaties Amsterdam

Inhoudsopgave

5 unieke evenementlocaties in Amsterdam

‘WAUW! Wat een gave locatie!’. Dat is natuurlijk wat je wil dat alle bezoekers van je evenement denken wanneer ze op jouw evenement zijn. Het voordeel en probleem van Amsterdam is alleen dat er zo ontzettend veel toffe evenementen locaties zijn. Wat zijn nou echt unieke evenementenlocaties in Amsterdam? Wij hebben er 5 voor je uitgelicht in deze blog.

De A’DAM toren

De A’DAM Toren hoort zeker in het lijstje van unieke evenementenlocaties in Amsterdam. Deze geweldige locatie ligt aan het IJ tegenover het Centraal Station. De perfecte locatie met een prachtig uitzicht over de hele stad. De evenementenruimte bevindt zich op de 16e verdieping en bestaat uit verschillende warme ruimtes. Echt een aanrader als je het mij vraagt.

Lofi Amsterdam

Deze toffe locatie spat van creativiteit, kunst en cultuur. Het is een oude busremise die omgetoverd is tot een geweldige oase. Deze unieke evenementenlocatie in Amsterdam is geschikt voor bijna alle evenementen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ook is Lofi, gelegen in Sloterdijk, prima te bereiken met auto, fiets en OV.

Stedelijk museum

Picasso, Mondriaan, Chagall; ze hangen er allemaal. De meeste Nederlanders zijn wel eens in het Stedelijk museum geweest om de prachtige schilderijen te bekijken, maar niet om een evenement bij te wonen. Maar het kan echt! Deze unieke evenementenlocatie in Amsterdam, Museumplein, is niet alleen gelegen op een perfecte locatie maar ook nog eens een unieke locatie voor jouw evenement.

De Hallen

De Hallen, gelegen midden in Amsterdam West, is een monumentale tramremise wat omgetoverd is tot een levendig, cultureel en horeca gericht centrum wat vol met leven en passie zit. De perfecte locatie en unieke ruimtes zorgen echt voor een wauw effect.

Hannekes boot

Als laatste hebben we Hannekes Boot, een toplocatie die zeker in het lijstje unieke evenementenlocaties in Amsterdam hoort. Hannekes Boot is een originele en duurzame locatie dicht bij centraal station. De boot is ideaal voor alle soorten evenementen van personeelsfeesten tot vergaderingen, maar ook workshops of bruiloften.

Enthousiast om een evenement te organiseren, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie daarvan? Neem gerust contact met ons op en dan kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Ook op andere locaties schieten wij graag te hulp!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs