Een bedrijfsfeest in de stijl van B&B Vol Liefde 

Een bedrijfsfeest in de stijl van B&B Vol Liefde 

B&B Vol Liefde thema feest

Inhoudsopgave

Een bedrijfsfeest in de stijl van B&B Vol Liefde 

Het meest besproken tv-programma van dit moment is B&B Vol Liefde. Op Social Media, op de werkvloer, in het openbaar vervoer, iedereen heeft er wel een mening over. Kortom, een onderwerp dat de tongen losmaakt. Hoe leuk zou het zijn om tijdens jouw eerstvolgende bedrijfsevenement op deze trend in te haken? Wij hebben 7 leuke ideeën bedacht zodat jouw bedrijfsfeest helemaal het B&B Vol Liefde sfeertje krijgt! 

Dans in de (tantra)tempel van Walter

Laat je helemaal gaan en doe lekker gek in de tempel van Walter. Dansen, schreeuwen, rennen, schudden, alles mag! Zorg wel voor de juiste playlist, dit tilt de tempel namelijk naar een hoger niveau en zal ervoor zorgen dat mensen niet meer weg willen. 

Laat jouw toekomst voorspellen in de pipowagen van Debbie

Een van de favoriete B&B’s dit seizoen is de B&B van Debbie. Met alle vrolijke kleuren, pipowagens en tweedehands spulletjes heeft het een echt karakter. Laat daarom jouw toekomst voorspellen in een leuke pipowagen!  Plaats de pipowagen in een rustige hoek van de evenementenlocatie en laat de magie zijn werk doen. 

Ontspan op een van de strandbedjes inclusief hoed en (knuffel)hondje van Marjan

Elk bedrijfsfeest heeft een lounge area nodig waar mensen even kunnen bijkomen van het vele dansen en met elkaar kunnen kletsen. Dit is de perfecte plek om de B&B van Marjan terug te laten komen. Laat jouw bezoekers ontspannen op strandbedjes met bijpassende hoed en knuffelhond. Deze loungeruimte is ook goed te combineren met de pipowagen van Debbie.   

Geniet van een gezonde snack van de zelfvoorzienende boerderij van Bram

Liggen jouw bezoekers lekker op een strandbedje nadat hun toekomst voorspeld is? Dan kunnen ze nu genieten van een gezonde snack rechtstreeks van de boerderij van Bram. Biologische en lokale hapjes worden in het lounge gedeelte geserveerd met een bijpassend lokaal biertje. Combineren met leuke entertainment? Uiteraard is het dan ook mogelijk om de gasten in deze ruimte gelijk meer te leren over het runnen van een zelfvoorzienende boerderij of kweekplantjes!

Haal een echte Hollandse snack bij ‘SayCheese’ van Martijn

Aan het einde van het feest is iedereen wel toe aan een warme en vette hap. Haal daarom verschillende Hollandse snacks zoals: kaassouffles, bitterballen, berenhappen met satésaus rechtstreeks bij de foodtruck van ‘SayCheese’! 

Zet je zonnebril op en gooi je frustratie eruit in de rage room van Petri

Frustratie die eruit moet? Zet dan snel je zonnebril op en gooi daarna al je frustraties eruit in de rage room van Petri. Borden, boomtakken, wijnflessen, theekopjes, croissantjes, niks blijft heel. Laat je helemaal gaan..

Ga een sportief potje tennissen met de tennisleraar van Leendert

Willen jullie aan het bedrijfsfeest een sportief element toevoegen? Organiseer dan een tennistoernooi (of iets hipper: een padeltoernooi). Zijn jouw collega’s meer een Talia of een Loes? 

Onze allerlaatste tip die het geheel afmaakt: laat iedereen verkleed komen als zijn / haar favoriete B&B eigenaar! Wie kies jij?!

Ben jij na het lezen van deze blog te porren voor een B&B Vol Liefde bedrijfsfeest? 😉 

Zelf geen regel wonder of in tijdnood? Wij helpen je graag met de gehele organisatie van jouw eerstvolgende bedrijfsevenement! Neem dan snel contact met ons op! 

Meer inspiratie over andere thema’s kun je hier terugvinden. 

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs