5x Teambuilding activiteiten in de stad

5x Teambuilding activiteiten in de stad

Teambuilding activiteiten in Berlijn

Inhoudsopgave

Steden, zoals Amsterdam, Utrecht of Groningen bieden veel verschillende mogelijkheden voor leuke teambuilding activiteiten. Van het verkennen van een nieuwe stad, tot verschillende spelopdrachten. Steden zijn de perfecte plek om een personeelsuitje en teambuilding te combineren. Benieuwd naar unieke teambuilding activiteiten? Of wil je meer weten over bedrijfsuitjes in en rondom de stad? Wij geven je in deze blog 5 ideeën!

Een stadswandeling met een twist

Verken een stad zoals Amsterdam op een originele manier, door middel van een stadswandeling met leuke uitdagingen en opdrachten. Organiseer bijvoorbeeld een actieve wandeling, waarbij je team unieke bezienswaardigheden moet vastleggen. Of regel een bingokaart met leuke opdrachten die door de hele stad zijn verspreid. Wie spot er bijvoorbeeld een groep toeristen die een gekke foto maakt? En welk team heeft zijn bingokaart als eerste compleet? 

Een culinaire tour door de stad

Organiseer een culinaire teambuilding activiteit, waarbij je team de lokale keuken van een stad ontdekt. Denk aan een tour langs leuke foodtrucks of een proeverij in verschillende restaurants. Op deze manier zorg je niet alleen voor een leuke ervaring, maar breng je jouw team ook samen om elkaar beter te leren kennen.

Een street art tour

Verken de creativiteit in de stad, door middel van een tour langs street art en graffiti. Regel een lokale kunstenaar, die jullie de mooiste plekken van de stad laat zien en kom vervolgens samen om jullie eigen kunstwerk te maken. Op deze manier heb je een leuke teambuilding activiteit, waarin iedereen zijn creativiteit kwijt kan. 

Een stadspeurtocht

Organiseer een speurtocht door de stad als teambuilding activiteit, waarbij teams clues moeten vinden en opdrachten moeten voltooien. Dit kan variëren van historische feiten tot het ontdekken van verborgen parels in de stad. Of kies verschillende checkpoints uit en ontwikkel raadsels, die de teams moeten oplossen om verder te komen.

Je kunt ook gebruik maken van een eigen event app, waarin je personeel direct een plattegrond van de stad kan vinden. Zo kun je technologie toepassen in je event om clues en raadsels te geven!

Wil je meer weten over het gebruik van technologie en event apps in zakelijke evenementen? Lees dan ook onze vorige blog!

Een thematocht

Plan een tocht door de stad met een specifiek thema, zoals een historische rondleiding of een filmmarathon langs iconische filmlocaties. Moedig je personeel of team uit om zich te kleden in het thema en verken samen de stad op een unieke manier. Dit zorgt niet alleen voor een onvergetelijke avond of ervaring, maar versterkt ook de teamspirit.

Kortom, als het gaat om teambuilding activiteiten in de stad zijn er veel verschillende mogelijkheden. Van een culinaire tour door de stad tot een tocht met een specifiek thema. Laat bij het bedenken van teambuilding activiteiten je creativiteit gaan, zo ontstaan de meest verrassende ideeën!

Wil jij een teambuilding activiteit organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben jij opzoek naar het perfecte personeelsuitje? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan direct voor je klaar!

 

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs