Evenementbureau
Amstelveen

Expect nothing, experience everything!

Zoek je een evenementenbureau in Amstelveen?

Event My Brand neemt de (gehele) organisatie van jouw evenement uit handen. Door met veel enthousiasme en creativiteit te werk te gaan, maken wij elk evenement uniek. Op die manier blijft zowel de dag zelf, als de inhoud ‘top of mind’ bij de bezoekers. Onze evenementen zijn pas geslaagd wanneer wij voor elke unieke bezoeker een bijzondere beleving hebben kunnen creëren!

Bedrijfsfeest event my brand
Rabobank taste no waste

Amstelveen, dé stad voor een uniek evenement

We organiseren de meest uiteenlopende evenementen in Amstelveen. Denk hierbij aan beurzen, productlanceringen en personeelsfeesten. Met onze creativiteit kunnen we altijd een uniek en passend concept bedenken, ongeacht de grootte en locatie van het evenement. Daarbij verzorgen we ook met veel plezier de styling die uiteraard naadloos aansluit op het het concept. Met een team van professionele event managers zorgen we er voor dat alles op de dag zelf geheel voor jou uit handen wordt genomen, zodat jij, net als de bezoekers, volop kunt genieten van het evenement!

Titel roze sectie

Test bullet 1
Test bullet 2

Titel onder (roze sectie)

Titel onder (roze sectie)

Wij kunnen jou o.a. helpen met:

Het in kaart brengen van de doelstellingen

Het creëeren van een uniek concept

Het betrekken van de juiste partijen

Het uitvoeren van de gehele productie

Het generen van unieke klantbelevingen

De aftersales

KLANTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Wat onze klanten zeggen

Sanne van VerseveldSanne van Verseveld
18:25 04 Apr 23
Een hele fijne partij om mee samen te werken. Creatieve ideeën, goede communicatie en ze regelen alles tot in de puntjes. Hier geef je met een gerust hart je evenement uit handen!
Lous van der SprongLous van der Sprong
07:50 31 Mar 23
Wat een fijne ervaring met Event My Brand. Mariska heeft ons ontzettend goed ondersteunt en we vonden het naast de prettige samenwerking vooral fijn dat ze met duurzame oplossingen komt. Echt een aanrader!
Marion van LoenenMarion van Loenen
15:19 29 Mar 23
Ik heb het genoegen gehad om met Mariska samen te werken als event manager en kan haar van harte aanbevelen voor elk soort evenement dat je wilt organiseren. Mariska heeft ons geholpen bij de organisatie van diverse beurzen en klantevenementen in 2021 en 2022. Haar professionele aanpak, uitstekende communicatie en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat alles soepel verliep en volgens plan ging.Mariska laat zich niet gek maken en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald en dat we precies weten wat er van ons wordt verwacht.Als je op zoek bent naar een gepassioneerde, bekwaam en professionele event manager, dan kan ik Mariska Leising van harte aanbevelen!
Esmee RuitenburgEsmee Ruitenburg
09:13 15 Feb 23
Mariska van Event My Brand heeft ons geholpen met het organiseren van een ski-weekend naar Winterberg met het hele bedrijf. We hebben een geweldig weekend gehad en alles was tot in de puntjes verzorgd! Enorm bedankt.
Eefje OostvogelEefje Oostvogel
15:40 06 May 20
Ik heb vooralsnog eenmalig met Event My Brand samengewerkt en heb dit als zeer prettig ervaren. Mariska neemt veel uit handen en heeft gevoel voor kwaliteit. En ze is ook nog eens een heel fijn mens. Zeker aan te raden!
js_loader

Klaar om voor jouw bedrijf een onvergetelijk evenement te organiseren?