WAAR WE GOED IN ZIJN

Het van A tot Z organiseren van zakelijke evenementen!

Netwerkevenement Rabobank

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Event My Brand neemt de (gehele) organisatie van jouw evenement uit handen. Door met veel enthousiasme en creativiteit te werk te gaan, maken wij elk evenement uniek. Op die manier blijft zowel de dag zelf, als de inhoud ‘top of mind’ bij de bezoekers. Onze evenementen zijn pas geslaagd wanneer wij voor elke unieke bezoeker een bijzondere beleving hebben kunnen creëren. Wij denken mee met jouw doelstellingen en vertalen deze door naar het juiste concept dat aansluit op de inhoud. 

We bedenken bijzondere concepten, verzorgen de styling en voeren met veel plezier de productie voor je uit! Meer weten? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Onderons festival

EIGEN PROGRAMMERING

Om uniek te zijn, maar vooral te blijven, werken we vaak samen met andere creatieve partners. Zo kun je ons bijvoorbeeld kennen van Bar 0.020, de Groene Golf, of Closet Sale Amsterdam! Check onze Facebook pagina voor alle recente evenementen!

CONCEPT

Opening bar 0.020 (foodtrends)

STYLING

Evenement Bar 0.020

PRODUCTIE

Over Event My Brand

Wat wij doen:

Opening bar 0.020 (foodtrends)

ENTERTAINMENT

Organiseer jij binnenkort een evenement en mogen de bezoekers er nog kleurrijker en glinsterender uitzien? Laat het ons weten! Inmiddels beschikken we over een professioneel glitterteam dat het fantastisch vindt om andere mensen te laten stralen! Inzetbaar op:   

glitterteam event my brand

Gratis offerte ontvangen

Get in touch!