Alcoholvrije bar geopend

Alcoholvrije bar geopend

Alcoholvrije Bar 0.020

Inhoudsopgave

Alcoholvrije bar 0.020

Wat met een leuk idee startte, wordt werkelijkheid! In januari openen Niels Krommenhoek en Mariska Leising de pop-up bar 0.020 voor iedereen die het goede voornemen voor ‘Dry January’ wil halen. Of voor wie gewoon een gezellige bar zoekt met alleen maar leuke mensen. De alcoholvrije pop-up bar belooft een gezellige kroeg te worden, zo draait er op vrijdag een dj en kun je er op de zaterdagen alcoholvrije bieren proeven. Voor iedereen is er wat te vinden!

Het Parool heeft ons in ieder geval alvast op de kaart gezet! Lees hier het volledige artikel!

Benieuwd naar meer pop-up evenementen en waarom dit goed is voor je bedrijf? Lees dan ook onze blog!

Alcoholvrije Bar 0.020
Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs