3 x waarom het organiseren van een pop up evenement goed is voor jouw bedrijf

3 x waarom het organiseren van een pop up evenement goed is voor jouw bedrijf

Bar 0.020

Inhoudsopgave

3 x waarom het organiseren van een pop up evenement goed is voor jouw bedrijf

Het organiseren van een pop up evenement is niet alleen superleuk om te doen, je haalt er ook nog eens veel uit! Dit 1 of meerdaagse evenement is perfect om te laten zien wat jij als bedrijf allemaal te bieden hebt. Of dit nou producten zijn of een service, het kan allemaal! In deze blog geven wij je 3 redenen waarom een pop up een top idee is en geven wij je een voorbeeld van één van onze pop up evenementen.

1. Merkbekendheid 

Wist je nog die ene keer… Als je goed nadenkt dat zijn er genoeg pop up evenementen die je zijn bijgebleven. Dit is precies wat de bedoeling is hiervan! Door middel van een gaaf pop up evenement creëer je merkbekendheid voor jou bedrijf. Dit kan zijn doordat bezoekers je service zelf ervaren of doordat ze je geweldige product proberen. Je maakt jezelf bekender en mensen herinneren je.

2. Nieuwe doelgroep 

Doordat vaak een pop up evenement georganiseerd wordt op andere locaties dan je kantoor of je winkel en er vaak ook nieuwe bezoekers op afkomen creëer je een nieuwe doelgroep. Deze doelgroep was niet of amper bekend met je service of product. Maar nu niet meer! Wie weet ontmoet je wel heel veel nieuwe klanten door middel van je pop up evenement.

3. Uniek zijn 

Aangezien een pop up niet blijvend is kan je zo uniek, gek en groot uitpakken als je zelf wil. Dit moment is perfect om te laten zien hoe uniek jouw bedrijf is. Je wil bijblijven bij de bezoekers dus zorg ervoor dat je iets doet wat ervoor zorgt dat ze je blijven onthouden.

4. Voorbeeld pop up evenement 

Januari 2020: Wij opende dé eerste alcoholvrije bar van Nederland!

Het is alweer anderhalf jaar geleden sinds we pop-up Bar 0.020 in Akhnaton, Amsterdam hebben geopend. Speciaal voor Dry January creëerde we deze unieke alcoholvrije bar om mensen op een positieve en gezellige manier de maand alcoholvrij door te laten komen. Ook hoopte we om mensen op deze manier bewuster om te laten gaan met alcohol. Vaak vinden mensen het toch gek als je in een bar geen alcohol wil drinken. Bij Bar 0.020 hebben we het drinken van alcoholvrije dranken voor 1 maand helemaal genormaliseerd.

Bij dit leuke pop up evenement hebben we laten zien wat wij in petto hebben, een uniek concept gekozen en heel veel potentiële nieuwe klanten ontmoet. En misschien nog het belangrijkste; heel erg genoten!

Wil jij ook graag een pop-up locatie openen en heb je daar nog extra hulp bij nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer weten over hoe je een geschikte locatie kiest? Lees onze vorige blog hier.

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs