Bar 0.020 geopend

Bar 0.020 geopend

Bar 0.020

Inhoudsopgave

Bar 0.020 de eerste alcoholvrije bar van Nederland. 

Op 3 januari 2020 opent de alcoholvrije pop-up Bar 0.020 (spreek uit als: nul punt nul twintig) haar deuren in de binnenstad van Amsterdam. Het doel van de bar is om mensen op een positieve en gezellige manier ‘Dry January’ door te laten komen. Op 31 januari sluit de bar haar deuren. Met op zaterdag 1 februari een knallend afsluitfeest.’

Na de feestdagen, waarbij de alcohol rijkelijk vloeit, nemen veel mensen zich voor om het in januari even wat rustiger aan te doen. De pop-up kroeg helpt je om dit goede voornemen te kunnen aftikken. Want je vindt hier de warmte en gezelligheid van een kroeg, maar niet de verleiding van alcohol. Oprichtster Mariska Leising: “De bar is bedoeld voor gezellige mensen die als doel hebben om een maand niet te drinken en die ook nieuwsgierig zijn naar alcoholvrije dranken.”

Lees hier het hele artikel

Nieuwsgierig naar meer creatieve ideeën?

Bar 0.020
Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs