4X Creatieve entertainment ideeën

4X Creatieve entertainment ideeën

Leaseplan evenement

Inhoudsopgave

4 X Creatieve entertainment ideeën voor een onvergetelijk evenement

Het creëren van een beleving is essentieel tijdens een evenement en daarom hebben wij 4 creatieve entertainment ideeën voor je op een rij gezet. Met entertainment kun je alle kanten op, van een liveband, tot karaoke. Niks is te gek! Welk entertainment je uiteindelijk kiest, hangt erg af van het type evenement dat je organiseert, het thema en de doelgroep. Laat je dus snel inspireren voor jouw eerstvolgende evenement. 

Een liveband, DJ of googchelaar 

Podium entertainment is een vorm van entertainment die vaak wordt gebruikt. Met muziek zit je altijd goed. Je kan kiezen voor livemuziek of een DJ die ook verzoekjes van deelnemers accepteert. Een andere manier van creatief entertainment is een cabaretier of goochelaar. Dit is dé manier om de gasten te amuseren en het ijs te breken. Zeg nou zelf, jij geniet ook van een leuke cabaretier of een gaaf optreden toch?

Virtual reality, hologrammen of een photobooth  

Een andere vorm van entertainment is technische entertainment. Door deze vorm te gebruiken geef je een moderne draai aan je evenement. Ik zie je al denken, wat is dat? Denk hierbij aan Virtual Reality, hologrammen of een fotobooth. Deze vorm van creatief entertainment kan qua kosten heel erg uiteenlopen, maar je maakt wel gegarandeerd een blijvende indruk op de bezoekers!

Food and Beverage shows

Ook in de vorm van eten zijn er genoeg creatieve entertainment mogelijkheden. Zo kan  je bijvoorbeeld kiezen voor een Foodtruck, een BBQ, wijnproeverij of je eigen cocktails shaken, je kan het zo gek niet bedenken. Met deze vorm entertain je de gasten en tegelijk krijgen ze op een lekkere en leuke manier een diner. Twee vliegen in één klap! Meer weten over trends op het gebied van catering? Lees dan deze blog!

Dansacts, vuurspuwers en karaoke

Naast de bovenstaande vormen van creatief entertainment zijn er natuurlijk nog veel meer soorten entertainment die een unieke twist geven aan je evenement. Denk hierbij aan vuurartiesten, verschillende kunstenaars of een (actieve) groepsactiviteit. Een escape room, expeditie robinson spel of karaoke zijn leuke en speelse manieren om een team dichter bij elkaar te brengen. 

Je kunt allerlei vormen van entertainment kwijt in je evenement, dus zet je creatieve gedachten aan en plan een onvergetelijk evenement! Wil je nog meer inspiratie voor entertainment, lees dan ook eens onze blog over unieke manieren voor het vastleggen van evenementen. 

Kan je wel wat extra hulp gebruiken bij het zoeken van creatieve entertainment mogelijkheden? Wij staan voor je klaar!

Entertainment geregeld, maar moet je de styling nog oppakken? Laat je dan inspireren in onze blog.

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs