4X Creatieve entertainment ideeën voor een onvergetelijk evenement

4X Creatieve entertainment ideeën voor een onvergetelijk evenement

Leaseplan evenement

Inhoudsopgave

4 X Creatieve entertainment ideeën voor een onvergetelijk evenement

Bij het organiseren van een evenement is het belangrijk dat je leuke entertainment voor de gasten regelt. Het investeren in entertainment is daarom hoe dan ook een goed plan. Wat voor entertainment je wil hebben kan je het beste beslissen via je thema en doelgroep. Wij hebben voor jou wel al 4 geweldige vormen van entertainment op een rijtje gezet met leuke en creatieve ideeën voor inspiratie.

Livemuziek, een DJ of bijvoorbeeld een cabaretier 

Podium entertainment is een vorm van entertainment die vaak wordt gebruikt. Met muziek zit je altijd goed. Je kan kiezen voor livemuziek of een DJ die ook verzoekjes van deelnemers accepteert. Een andere manier van podium entertainment is een cabaretier of goochelaar. Dit is de manier om de gasten te amuseren en een cabaretier kan ook het ijs breken. En zeg nou zelf, jij geniet ook van een leuke cabaretier of een gaaf optreden toch?

Virtual reality, hologrammen of een photobooth  

Een andere vorm van entertainment is technische entertainment. Door deze vorm te gebruiken geef je een moderne draai aan je evenement. Ik zie je al denken, wat is dat? Denk hierbij aan Virtual Reality, hologrammen of een photobooth. Deze vorm van creatieve entertainment kan qua kosten heel erg uiteenlopen, maar je maakt wel gegarandeerd indruk op de bezoekers.

Food and Beverage  

Ook in de vorm van eten zijn er genoeg creatieve entertainment mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld Foodtruck, een BBQ, wijnproeverij of je eigen cocktails maken, je kan het zo gek niet bedenken. Met deze vorm entertain je de gasten en tegelijk krijgen ze op een lekkere en leuke manier te eten. Met deze vorm heb je dus eigenlijk twee vliegen in één klap.

Dansacts, vuurspuwers en karaoke  

Naast de bovenstaande vormen van creatieve entertainment zijn er natuurlijk nog veel meer soorten entertainment die een unieke draai even aan je evenement. Denk hierbij aan vuur-artiesten, verschillende kunstenaars of een groep activiteit. Bijvoorbeeld een Escape room of karaoke. Je kan allerlei vormen van entertainment kwijt in je evenement, dus zet je creatieve gedachten aan en plan een onvergetelijk evenement!

Kan je wel wat extra hulp gebruiken bij het zoeken van creatieve entertainment mogelijkheden? Wij staan voor je klaar!

Meer lezen over evenementen en styling? Lees onze vorige blog hier.

 

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs