5 Manieren om je evenement vast te leggen

5 Manieren om je evenement vast te leggen

Originele manier om je evenement vast te leggen

Inhoudsopgave

5 leuke manieren om je evenement vast te leggen

 

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je evenement nagenieten. Een van de manieren om dit te kunnen doen, is door jouw evenementen op een originele manier vast te leggen. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar welke past het beste bij jullie organisatie? Wij hebben 5 leuke en creatieve manieren voor je op een rij gezet:

Een live artist  

Een live artist is een kunstenaar die tijdens jouw evenement de mooiste momenten vastlegt. Dit kan door middel van meerdere tekeningen, een schilderij of een grote muurtekening op locatie zijn. De kunstenaar zorgt ervoor dat het kunstwerk binnen de tijd van het evenement af is. Het aandenken kan daardoor direct aan de muur gehangen worden! Het is zeker een conversation starter en en een unieke manier om op het evenement terug te kijken. Bij sommige kunstenaars mogen de gasten zelfs meedoen, hoe gaaf is dat! 

Een photobooth om je evenement vast te leggen

Door middel van een photobooth kunnen de gasten van jouw evenement leuke foto’s maken. Dit zorgt voor meer interactie tussen de gasten en vergroot tegelijk de online zichtbaarheid! Door alle accessoires en verschillende props die men kan gebruiken ontstaat er gelijk een stuk  entertainment. Tip: kies voor een photo mirror en verplaats hem soms. Hierdoor krijg je steeds een andere achtergrond, dit is leuk voor de afwisseling en je krijgt een extra kijkje in het evenement.

Maak je eigen magazine

Stuur een blogger en een fotograaf samen op pad tijdens jouw evenement. Je zult verbaasd zijn over de verhalen en foto’s die zij kunnen vastleggen. Samen zullen ze de mooiste en meest bijzondere momenten van jullie evenement vastleggen en er een verhaal van maken. Stuur het magazine achteraf naar alle gasten en iedereen heeft een uniek aandenken aan jullie geweldige evenement. Tip: Leg het magazine in jullie lobby of kantine, zo kan iedereen (zowel mensen die het evenement hebben bijgewoond als niet) nog lang nagenieten. 

Video met leuke vlogger

Een vlogger kan jouw evenement door de ogen van de gast op een unieke manier vastleggen. Hij of zij kan een belangrijke gast interviewen, een kijkje achter de schermen geven en de stemming van de gasten pijlen. Door deze beelden in de aftermovie te monteren wordt er een prachtige video gecreëerd die natuurlijk gedeeld kan worden op Social Media. 

Creëer een documentaire

Door middel van mooie beelden en een voice-over kan er een prachtige documentaire over jouw evenement gemaakt worden. Beelden van de organisatie, op- en afbouw, sprekers en natuurlijk sfeerbeelden van het evenement zelf, kunnen een mooi verhaal vertellen. Dit gaat niet alleen over hoe leuk en geslaagd het evenement was, maar ook over al het tijd, bloed, zweet en tranen die er vooraf ingestoken zijn. Een documentaire is ook een handig middel om de belangrijke doelstellingen terug te laten komen en kan bijvoorbeeld ingezet worden voor het binnenhalen van nieuw personeel!  

Kortom, voor het vastleggen van evenementen zijn er talloze mogelijkheden. Kies dus vooral voor een manier die bij jouw evenement en locatie past. Heb je hulp nodig bij de planning en creatie van je zakelijke evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs