3 x de voordelen van een Hybride evenement

3 x de voordelen van een Hybride evenement

hybride evenement

Inhoudsopgave

3 x de voordelen van een Hybride evenement

De kans dat online evenementen na corona georganiseerd blijven worden is ongelofelijk groot, maar aan de andere kant wilt iedereen weer zo graag naar een live evenement. Gelukkig kun je die twee werelden op een geweldige manier combineren door middel van een hybride evenement. Hieronder geven we 3 redenen waarom een zo’n evenement ideaal is voor jouw bedrijf.

1. Makkelijk en Corona-proof  

Een hybride evenement is een combinatie tussen online en offline evenementen. Deelnemers kunnen zowel online vanuit huis als live het evenement tegelijkertijd beleven. Op deze manier is het makkelijk en leuk voor deelnemers om deel te nemen aan het evenement. Verder zij hybride evenementen ideaal als de Corona maatregelen voor evenementen worden versoepeld, maar er nog wel een maximumaantal personen aanwezig mag zijn.

2. Een groter bereik en duurzamer  

Door het organiseren van een hybride evenement kunnen meer bezoekers aanwezig zijn. Dit omdat een deel digitaal kan inloggen. Met zo’n evenement kun je gasten live ontvangen en deelnemers in heel Nederland bereiken (of zelfs internationaal als je dat zou willen). Hierdoor heb je een groter bereik en daarnaast ben je gelijk duurzaam bezig!

3. Meer potentiële klanten werven 

Bij een hybride evenement kunnen dus meer mensen aanwezig zijn dan op een live evenement. Het is zelfs zo dat volgens Evenementenbureau.nl er 7 keer zo veel gasten op  hybride evenementen af komen dan op een online evenement. Dit betekent dus ook dat je 7 keer meer potentiële klanten kan werven. Dit kan ook interessant zijn voor sponsoren met wie jij een samenwerking kan aangaan. Verder is het slim dat het hybride evenement ook opgenomen wordt, wat makkelijk kan doordat het al grotendeels online is. Deze opnames kunnen jij, je sponsoren en je partners maanden hierna nog gebruiken als marketingmateriaal. Ideaal toch?!

Is een hybride evenement echt iets voor jou en heb je hulp nodig met het organiseren? Wij bij Event My Brand staan voor je klaar!

Wil je lezen hoe je een orginele uitnodiging schrijft? Lees het hier in onze vorige blog!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs