3 tips voor aftersales na afloop van een evenement

3 tips voor aftersales na afloop van een evenement

Registratie event my brand

Inhoudsopgave

3 tips voor aftersales na afloop van een evenement

Als jouw onvergetelijke evenement is afgelopen, is aftersales ontzettend belangrijk. Want zeg nou zelf, die potentiele klant die je gesproken hebt tijdens het evenement neemt meestal niet vanzelf contact met je op. Blijf dus ook na het evenement in contact en misschien slaag je erin om die potentiele klant om te zetten naar een nieuwe klant! Maar hoe kun je dit nou het beste aanpakken? Wij geven je drie tips voor aftersales na afloop van een evenement.

1. Stuur een bedankmail 

Het evenement was erg geslaagd en iedereen is nog aan het na genieten. Dit is hét moment om een bedankmail toe te sturen naar alle deelnemers. Gelijk een mooi aftersales moment en je hebt de mogelijkheid om die prachtige evenementfoto’s en / of de aftermovie te delen!

2. Post iets op social media  

Behoud het contact met deelnemers via social media. Dit kan bijvoorbeeld door te connecten op LinkedIn. Of plaats een post over dit evenement online op de Social kanalen. Verspreid zoveel mogelijk unieke foto’s en ander beeldmateriaal. Laat op deze manier van aftersales je deelnemers terugblikken op dit mooie evenement.

3. Bel je potentiele klant  

Na het sturen van een bedankmail en het delen van alle content op de Social kanalen is het natuurlijk ook goed om een aantal klanten persoonlijk te benaderen. Dit is gelijk een mooi moment om feedback op het evenement te ontvangen. Bel die (potentiele) klant dus op!

Als het evenement is gestopt hoeft de communicatie niet te stoppen. Wil jij je deelnemers graag terugzien op een volgend evenement? Dan is aftersales het allerbelangrijkste.

Wil je binnenkort weer een offline en / of online evenement organiseren en wil je ervoor zorgen dat de aftersales perfect verloopt? Wij van Event My Brand staan voor je klaar en denken graag met je mee!

In onze vorige blog schrijven we over 3 unieke cadeaupakketten om je collega’s, vrienden of familie te verrassen. Lees het hier

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs