3 x Unieke cadeaupakketten

3 x Unieke cadeaupakketten

naamsbekendheid

Inhoudsopgave

3 x Unieke cadeaupakketten

1,5 jaar geleden is Event My Brand begonnen met het samenstellen van diverse vrolijke en unieke cadeaupakketten. Doordat evenementen tijdelijk niet meer door konden gaan en mensen elkaar niet meer fysiek konden zien, zijn we druk bezig geweest met het samenstellen van unieke cadeaupakketten waarmee jij iemand anders kan verrassen. Het merendeel van de pakketten stellen we op maat samen voor onze klanten en daarnaast kunnen er een aantal vaste pakketten worden teruggevonden in onze webshop. We lichten er graag 3 uit!

1. Zwanger en zwierig 

Speciaal voor alle zwangere vrouwen hebben we een heerlijk verwenpakket samengesteld. Met dit unieke cadeaupakket tover je sowieso een glimlach op haar gezicht. Elk pakket wordt met liefde samengesteld en is het daarnaast ook mogelijk om een persoonlijke tekst bij ons aan te leveren voor op de kaart. In het pakket zitten alcoholvrije drankjes, iets lekkers, geurstokje of een geurkaars, droogbloemen, een kaart en uiteraard iets leuks voor de baby!

2. EHBO (eerste hulp bij ontspanning) 

Het EHBOpakket is het ideale cadeaupakket om aan iemand cadeau te geven die op dit moment wel wat ontspanning verdiend. Ken je iemand die in quarantaine zit of momenteel hard aan het knallen is in de zorg? Dan is dit het ideale pakket om ze even lekker te laten ontspannen. In het pakket zitten verschillende items om thuis helemaal te ontspannen. Een lekker drankje, thee, een masker, droogbloemen, geurstokjes, heerlijke zeep en een kaart waar eventueel een persoonlijke tekst op kan komen te staan.

3. Een verjaardag kus door de brievenbus 

Je kent het wel, je weet echt niet wat je moet geven, maar je wil wel wat origineels geven. Wij hebben de oplossing! Met ons cadeaupakket ‘Een verjaardag kus door de brievenbus’ geef je een leuk pakket waar alles inzit om er thuis een feestje van te maken! Wat zit er in het pakket: confetti, een persoonlijke kaart, drank, slingers en nog veel meer! Je moet nu tenslotte zelf de slingers ophangen, maar wij bezorgen ze aan huis!

Inmiddels hebben wij heel veel mensen mogen verassen met een onze unieke cadeaupakketten. Ken je iemand die zwanger is, in de zorg werkt of wil je je vriend verrassen? Je kan al deze pakketten en meer vinden in onze webshop. Wil je een pakket op maat om iemand te verrassen of om naar je werknemers te sturen? Neem contact met ons op en dan stellen wij een pakket jou samen!

Wil je ook tips over evenementen lezen? Lees onze vorige blog hier.

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs