4 x Waar moet je op letten bij het organiseren van een zakelijke borrel

4 x Waar moet je op letten bij het organiseren van een zakelijke borrel

zakelijke borrel

Inhoudsopgave

4 x waar moet je op letten bij het organiseren van een zakelijke borrel

Je medewerkers trakteren op een borrel is altijd gezellig, goed voor de onderlinge sfeer en top om je waardering te uiten, maar hoe regel je dit allemaal? Bij het organiseren van een zakelijke borrel moet je aan verschillende dingen denken. Benieuwd naar waar je precies op moet letten? Lees dan snel verder!

Stuur je uitnodiging op tijd 

Bij het organiseren van een zakelijke borrel voor je medewerkers en/of andere zakenrelaties is het belangrijk om ver van tevoren een datum en tijd vast te stellen en een uitnodiging te versturen. Bij een zakelijke borrel is de kans groot dat er gasten uitgenodigd worden die het druk hebben. Laat daarom de gasten vooraf weten waar en wanneer de borrel gaat plaatsvinden zodat je zoveel mogelijk collega’s bij elkaar krijgt.

Bepaal een leuke dresscode  

Hoe leuk zijn die feestjes waar iedereen verkleed geheel in thema van de avond! Je kan je dresscode uitkiezen doormiddel van het thema van het evenement, de gelegenheid of de dag waar het op valt. Zorg ervoor dat je de dresscode duidelijk vermeld in de uitnodiging en hang eventueel wat extra items op voor de gasten die het vergeten zijn. Wel zo leuk!

Kies een prachtige locatie  

Het kiezen van een geschikte locatie voor jouw zakelijke borrel kan cruciaal zijn voor de sfeer en hoeveel mensen aanwezig kunnen zijn. Kies een lokale plek die voor iedereen te bereiken is. Denk aan parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets en de loopafstand van en naar het openbaar vervoer. Tevens heeft de locatie veel invloed op de sfeer van het evenement. Kies je voor een knusse kleine locatie of een grote ruimte? Vraagt de ruimte om de nodige styling of is deze al sfeervol van zichzelf?

Selecteer passende drankjes en hapjes  

Wat je wil gaan serveren tijdens de borrel is iets om goed over na te denken. Dit hangt natuurlijk af van de hoeveelheid gasten, het thema, budget en de locatie. Het is natuurlijk het allermooiste wanneer het thema geheel wordt verwerkt in zowel het eten als drinken!

Bij het organiseren van een zakelijke borrel komt veel kijken. Staat er een zakelijke borrel op de planning, maar heb je geen idee hoe je dit het beste aan kunt pakken? Wij kunnen de borrel en alles wat erbij komt kijken met veel plezier helemaal voor jou uit handen nemen. Neem contact met ons op via: info@eventmybrand.com.

Wil je meer evenementen tips? Lees onze blog “Creatieve entertainment ideeën voor een onvergetelijk evenement” hier.

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs