Bedrijfsuitjes in de buitenlucht

Bedrijfsuitjes in de buitenlucht

Amsterdam

Inhoudsopgave

5 ideeën voor bedrijfsuitjes in de buitenlucht

Het organiseren van bedrijfsuitjes in de buitenlucht is niet alleen een leuke manier om een team te versterken, maar het biedt ook een verfrissende en inspirerende omgeving. Samen even uit de vertrouwde omgeving van de kantoormuren kunnen jullie nieuwe energie opdoen en de banden versterken. Graag delen wij  5 avontuurlijke ideeën voor bedrijfsuitjes in de buitenlucht:

Avontuurlijke team challenge

Daag je team uit met een avontuurlijke team challenge in de natuur. Denk aan activiteiten zoals een touwparcours, klimmen, abseilen of een spannende speurtocht. Deze uitdagingen bevorderen de samenwerking, communicatie en het overwinnen van obstakels.

Sportieve olympiade

Organiseer in de buitenlucht een sportieve olympiade als bedrijfsuitje. Ga op zoek naar een bos of park of spreek gezellig af op het strand, om het daar met verschillende teams tegen elkaar op te nemen in verschillende outdoor sporten en spelletjes. Een beetje competitiviteit zorgt al snel voor teambuilding! 

Natuurwandeling en een picknick

Breng je team dichter bij elkaar door een ontspannende wandeling te maken in een nabijgelegen natuurgebied. Geniet samen van prachtige uitzichten en verken de paden. Sluit de wandeling vervolgens af met een gezellige picknick en laat iedereen een eigen gemaakte specialiteit meenemen.  

Outdoor spellen en brainstormsessie

Combineer plezier en creativiteit met outdoor spellen en brainstormsessie. Zo kan je denken aan een escaperoom in de buitenlucht, een gezamenlijke puzzel uitdaging  of een creatieve workshop in de open lucht. Dit stimuleert verbinding, creativiteit en bevordert nieuwe ideeën.

Kanotocht of zeilavontuur

Voor een avontuurlijk bedrijfsuitje in de buitenlucht kun  je ook denken aan een kanotocht of zeilavontuur. Geniet van het prachtige uitzicht en werk samen om de boot te besturen. Dit is dé manier om vertrouwen en samenwerking te creëren, terwijl je tegelijkertijd  kan genieten van de natuur.

Kortom, het organiseren van bedrijfsuitjes in de buitenlucht biedt talloze mogelijkheden voor teambuilding, plezier en nieuwe ervaringen. Kies dus vooral voor een bedrijfsuitje dat bij jouw team past. Onlangs creëerden we ook een top 5 met leuke buitenlocaties in- en rondom Amsterdam. Heb je hulp nodig bij de planning en uitvoering van je bedrijfsuitje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs