5 veelzijdige locaties voor bedrijfsuitjes in de natuur

5 veelzijdige locaties voor bedrijfsuitjes in de natuur

Gemeente Amstelveen

Inhoudsopgave

5 veelzijdige locaties voor bedrijfsuitjes in de natuur

 

Onderzoek toont aan dat Nederlanders gemiddeld 5,5 uur schermtijd per dag hebben*. Dé reden om bedrijfsuitjes in de natuur te laten plaatsvinden. De natuur biedt een prachtige omgeving voor teambuildingsactiviteiten en helpt tegelijkertijd stress te verminderen. Wij hebben daarom 5 veelzijdige locaties voor je uitgelicht in deze blog. Wat ons betreft stuk voor stuk prachtige locaties voor jouw eerstvolgende evenement.

Het Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos hoort zeker in het lijstje thuis. Met zijn uitgestrekte groene gebieden, bossen, meren en recreatieve faciliteiten biedt het bos talloze mogelijkheden voor activiteiten en teambuilding. Ga wandelen of fietsen door de bossen of maak gebruik van de kano’s en trek het water over om vervolgens te ontspannen bij de picknickplekken en de barbecueplaatsen. Op deze manier versterk je team relaties en geniet je gelijk van de prachtige omgeving. 

Paviljoen Nova Zembla

Paviljoen Nova Zembla is een parel van een locatie in de natuur. Naast een mooi terras en een privé strand biedt de locatie de mogelijkheid om samen met je team uitdagende en originele groepsactiviteiten uit te voeren. Denk hierbij aan klimmen of abseilen van een 22 meter hoge ‘teamtower’. Avontuur en ontspanning kun je hier goed dus afwisselen.

Pampus Forteiland 

Deze veelzijdige locatie biedt een combinatie van geschiedenis, avontuur en prachtige natuur. Tijdens een bedrijfsuitje kun je genieten van een fascinerende rondleiding door de gangen en kamers van het fort, waarbij je meer te weten komt over de verenigingsgeschiedenis van Nederland. Daarnaast kun je hier genieten van de natuurlijke omgeving. Het eiland is geheel omgeven door water en biedt prachtige uitzichten op het IJmeer. Ga bijvoorbeeld op verkenning naar vogels en andere dieren of bedenk een leuke teambuilding opdracht.

Fruittuin van West

Als je op zoek bent naar een unieke locatie voor bedrijfsuitjes in de natuur is de Fruittuin van West in Amsterdam een perfecte keuze. Gelegen aan de rand van de stad vind je hier een prachtige biologische boomgaard. Het is een plek waar je kunt leren, ontdekken en genieten van het buitenleven. De boomgaard is ideaal om een wandeling in te maken, maar het is ook mogelijk om actief bezig te zijn. Zo kunnen teamleden deelnemen aan educatieve workshops, fruit plukken of een rondleiding krijgen. Sluit de dag vervolgens gezamenlijk af met bijvoorbeeld een heerlijke en biologische lunch.

Safaripark Beekse Bergen

Als laatste hebben tippen we graag het Safaripark de Beekse Bergen, een avontuurlijke locatie die zeker in het rijtje past. Breng een bezoek aan het Safaripark en geniet met het gehele team van een exclusieve safari of kies voor een boottocht over het meer. Je kunt hier verschillende activiteiten doen, die teambuilding bevorderen en een gevoel van avontuur creëren. Sluit de dag af met een Afrikaanse barbecue of een uitgebreid diner. Genoeg mogelijkheden dus om een unieke ervaring te beleven.

Dit is slechts een greep uit de lijst van locaties die we voor een evenement kunnen aanbevelen. Ben je enthousiast geworden om een bedrijfsuitje te organiseren, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie daarvan? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Ook op andere locaties schieten wij graag te hulp!

Ps heb je een datum en locatie gekozen? Vergeet dan niet om een originele uitnodiging op te maken. In dit artikel geven we een aantal tips.

*: bron Marketingfacts

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs