Stedentrip Europa

Stedentrip Europa

Inhoudsopgave

Stedentrip Europa met stad én strand

Een weekendje weg met het team of juist het hele bedrijf kan de perfecte manier zijn om te ontspannen, groepsgevoel te creëren en nieuwe inspiratie op te doen. Even weg uit de dagelijkse business en met elkaar nieuwe belevingen ervaren. De mogelijkheden van bestemmingen zijn eindeloos. Van een wintersport tot een retraite op een prachtige plek in de natuur of juist een stedentrip naar een mooie stad. Europa biedt veel bestemmingen die zowel stadse gezelligheid als ontspanning aan zee combineren. Wat ons betreft de perfecte combi! Daarom delen we graag onze top 8 met geweldige stad- en strandbestemmingen voor een stedentrip in Europa.

De bekendste badplaats van onze zuiderburen Knokke, België

Knokke is niet alleen dichtbij, maar ook een heerlijke bestemming voor een stedentrip in Europa. Met zijn elegante stranden, chique boetieks en bruisende uitgaansgelegenheden, biedt deze Belgische badplaats de ideale mix van ontspanning en zakelijke mogelijkheden. Geniet van de luxe hotels, verken de prachtige omgeving en organiseer leuke activiteiten op en rondom het strand. . Ben je op zoek naar een stijlvolle en inspirerende plek? Denk dan zeker aan Knokke bij jullie eerstvolgende trip! 

Geniet van het ruige Edinburgh, Schotland 

Hoewel Edinburgh niet direct aan het strand ligt, biedt het wel een prachtig historisch stadscentrum en de nabijheid van mooie kustplaatsen zoals North Berwick (30 minuten met het OV). Verken met collega’s het Royal Mile, bezoek het majestueuze Edinburgh Castle en geniet van de Schotse gastvrijheid in de traditionele pubs. Met een rijke geschiedenis, prachtige natuur en goede horecafaciliteiten heeft deze stad iedereen wat te bieden.

Beleef de chique Côte d’Azur voor Nice, Frankrijk 

Nice, de charmante stad gelegen aan de Franse Rivièra, staat bekend om zijn prachtige stranden en het milde klimaat. De stad biedt een perfecte balans tussen zakelijke mogelijkheden en ontspanning. Maak een prachtige wandeling langs de Promenade des Anglais, geniet van de mediterrane keuken, het adembenemende uitzicht op de azuurblauwe zee of ga op stad in een van de vele uitgaansgelegenheden. 

Het levendige Split, Kroatië

Split is onze verborgen parel aan de Adriatische Zee en biedt een unieke mix van oude architectuur en prachtige stranden. Strijk hier met het gehele team neer en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan het historisch centrum met het beroemde Paleis van Diocletianus, geniet van de zon op het strand Bacvice of maak een boottocht naar de nabijgelegen eilanden Brac of Hvar. Ook ’s avonds valt er in deze stad voldoende te beleven. Zin in een mooie verborgen parel? Kies dan zeker voor Split! 

Het altijd zonnige en veelzijdige Barcelona, Spanje 

Wie kent de prachtige stad Barcelona nog niet? Het is een bruisende stad met heerlijke stranden aan de Middellandse Zee. Na een teambuildingsdag vol spellen kunnen jullie ontspannen op het strand van Barcelona, genieten van de zon en een duik nemen in de zee. Daarnaast biedt de stad een rijke cultuur, indrukwekkende architectuur en heerlijk eten. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de beroemde Sagrada Familia en de historische Gotische wijk, zonder dit bezoek is jouw stedentrip natuurlijk niet compleet.

De hoofdstad van de architectuur Valencia, Spanje 

Ontdek Valencia, een zonnige bestemming voor een stedentrip in Europa. Deze bruisende Spaanse stad biedt een ideale mix van ontspanning, strand, geschiedenis en horeca. Verken historische bezienswaardigheden zoals de kathedraal en het historische centrum, en ontspan op de prachtige stranden. Valencia heeft ook een levendig nachtleven en een uitstekende keuken. Kortom, plug even helemaal met elkaar uit in deze stad. 

Reis af naar het kleurrijke Lissabon, Portugal 

Lissabon heeft een plekje in ons hart. Het is een charmante stad vol geschiedenis, cultuur en levendige straten. Het heeft ook enkele prachtige stranden langs de kustlijn. Je kunt de beroemde tram 28 nemen om de stad te verkennen, een bezoek brengen aan de historische wijk Alfama en ontspannen op de nabijgelegen stranden van Cascais en Estoril. Klaar met wandelen? Strijk dan neer in een van de vele restaurants, bars en nachtclubs. Lissabon heeft het allemaal!

Het historische Athene, Griekenland 

Athene, de hoofdstad van Griekenland, combineert de rijke geschiedenis van de oudheid met moderne stads attracties en prachtige stranden. Naast het bezoeken van de beroemde Akropolis en het Parthenon, kun je volledig ontspannen op een van de nabijgelegen stranden van de Atheense Riviera, zoals Glyfada en Vouliagmeni.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand of culturele ontdekkingen in een bruisende stad, deze stad- en strandbestemmingen in Europa bieden de perfecte mix voor een weekendje weg met collega’s. Voor zowel kleine als grote budgetten zijn er genoeg plekken om te ontdekken. Geniet en kom volledig ontspannen en met frisse energie weer terug in Nederland. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke reis? Of liever meteen de organisatie uit handen geven? Vraag hier direct een offerte aan en kom te weten wat wij voor jou kunnen betekenen!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs