6 Ideeën voor een leuk en origineel bedrijfsuitje in de winter

6 Ideeën voor een leuk en origineel bedrijfsuitje in de winter

unieke evenementenlocaties Amsterdam

Inhoudsopgave

Een bedrijfsuitje is niet alleen een leuke manier om het hele bedrijf en team bij elkaar te brengen, maar zorgt er daarnaast voor dat je medewerkers elkaar nog beter leren kennen. Lekker samenwerken en achteraf genieten van een drankje en hapje, wie wil dat nou niet? Maar je kunt er natuurlijk ook een creatief en origineel randje aan geven, organiseer bijvoorbeeld een winters gametoernooi of een virtual reality experience. We helpen jou graag een handje op weg en hebben wij 6 leuke ideeën voor originele bedrijfsuitjes in de winter op een rij gezet. 

Robinson aan Tafel

Wil je een bedrijfsuitje dat niet plaatsgebonden is en overal aan tafel kan worden gedaan? Kijk dan eens op deze site. Beleving aan Zee organiseert het leuke en uitdagende spel “Robinson aan Tafel”, wat je overal kunt spelen, zelfs in je eigen kantoor. Kies dus een inspirerende locatie en los samen lastige puzzels en raadsels op en daag je team uit om samen te werken. Dit bedrijfsuitje is ideaal voor de kerstperiode, ga lekker samen op avontuur!

Ontsnap aan virtual reality

Wil jij een futuristische en meeslepende teamervaring? Denk dan eens aan een VR-bedrijfsuitje. The Park Playground biedt veel verschillende VR-groepsactiviteiten, van escape rooms tot battles en avonturen of een duik in een tv-programma zoals “Wie is de Mol?”. Ga de virtuele uitdaging aan en werk samen om de mol te ontmaskeren of om uit de VR-escape room te ontsnappen. Zo kom je na deze virtuele teamuitdagingen alleen maar sterker terug. Geen standaard bedrijfsuitje, maar een dag vol uitdaging, samenwerken en virtual reality!

Een culinair avontuur

Ben jij niet zo van de spanning en de uitdaging? Organiseer dan een culinaire avond als bedrijfsuitje, dit kan plaatsvinden op kantoor of in een professionele keuken. Houdt een kookwedstrijd of huur een professionele kok in die een culinaire workshop komt geven. Zo kan het team niet alleen leren koken, maar achteraf ook genieten van de heerlijke maaltijd die ze samen hebben bereid. Breng gezelligheid, samenwerken, koken en verschillende culturen samen bij dit bedrijfsuitje!

Racen tegen je collega’s 

Laat de adrenaline door je lichaam stromen met icekarten. Geniet van spannende races op een speciaal daarvoor ontworpen ijsbaan. Een verfrissend bedrijfsuitje waarbij je de uitdaging aan moet gaan. Race tegen je favoriete collega’s of moedig elkaar aan tot de finish. Zo zal die teamgeest alleen maar sterker worden!

Een bedrijfsuitje met een winters tintje

Reserveer een privé schaatsbaan en organiseer een schaatsfeest voor je team. Bedrijfsuitjes kunnen ook voorkomen in de vorm van een feest, dus waarom geen winters bedrijfsfeest? Schaats samen met je collega’s rondjes over het gladde ijs om vervolgens warme chocolademelk te drinken en te genieten van winterse lekkernijen. Helemaal uitpakken? Combineer dit met een eigen kerstmarkt, zo heb je gelijk een spetterend einde van het jaar. 

Een creatief bedrijfsuitje

Kies een mooie locatie uit en organiseer creatieve workshops om de teambuilding te versterken. Ga samen schilderen, pottenbakken of doe mee aan een creatieve schrijfsessie. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat een workshop voor. Kies dus vooral voor workshops die bij jouw bedrijf en team passen, zo versterk je de teamgeest en verkent iedereen hun creativiteit.

Hopelijk heb je door het lezen van deze blog genoeg inspiratie opgedaan voor een leuk en winters bedrijfsuitje en ga je gelijk aan de slag. Wil jij het team echt even doen terugtrekken, nieuwe ideeën opdoen en de teamdynamiek helemaal versterken? Denk dan ook eens aan een heidag

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van een bedrijfsuitje, heidag of ander zakelijk event? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Wij kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen. 

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs