Paklijst voor een wintersport weekend weg!

Paklijst voor een wintersport weekend weg!

Paklijst wintersport

Inhoudsopgave

De tijd vliegt razendsnel voor je het weet is het al kerstvakantie, voorjaarsvakantie en de perfecte tijd voor wintersport. Geniet lekker van een weekend of week weg met familie en vrienden of ga op een winterse personeelsreis met collega’s en ga goed voorbereid op het pad. We hebben het allemaal erg druk en pakken vaak de laatste dag onze koffers in, maar dan kun je makkelijk essentiële spullen vergeten. Daarom hebben wij de ultieme paklijst voor jouw wintersportreis gemaakt, zodat je niks kan vergeten! Klaar om je koffer in te pakken en te genieten van een heerlijk weekend in de kou?!

De essentials voor op je wintersport paklijst

Deze voorwerpen kun jij echt niet vergeten als je op wintersport gaat. Leg ze dus ruim van tevoren klaar en check voor vertrek of alles nog up-to-date is, zo weet je zeker dat je reis goed gaat komen.

 • ⛷️ Paspoort of ID 
 • ⛷️ Portemonnee
 • ⛷️ Telefoon
 • ⛷️ Opladers
 • ⛷️ Hotelreservering en andere reserveringen
 • ⛷️ Reisverzekering 

Zonder deze essentials wordt een geslaagde wintersportreis erg lastig. Sluit je verzekering dus ruim van tevoren af, check je tickets en reserveringen en ben helemaal voorbereid!

Kleding en goede schoenen 

Denk voor het inpakken even aan de weersomstandigheden, je gaat de kou in dus neem warme kleding mee. En vooral kleding die lekker vies mag worden, zo heb je geen problemen als je liggend in de sneeuw eindigt!

 • ⛷️ Een zonnebril
 • ⛷️ Een skibril 
 • ⛷️ Ski/snowboard kleding
 • ⛷️ Sjaal en wanten
 • ⛷️ Skisokken 
 • ⛷️ Thema kleding (voor een gekke thema avond of themadag)
 • ⛷️ Zwemkleding voor de sauna
 • ⛷️ Goede schoenen
 • ⛷️ Thermokleding
 • ⛷️ Ondergoed

Toiletspullen en extra’s op je wintersport paklijst

Op de paklijst voor je wintersport kunnen we een volgepakte toilettas natuurlijk niet vergeten. Maar wat moet er nou allemaal in je toilettas? Wij hebben de belangrijkste verzorgingsproducten voor je op een rij gezet:

 • ⛷️ Oordoppen (voor als je familie of collega’s snurken, of voor tijdens de Après ski!)
 • ⛷️ Lippenbalsem 
 • ⛷️ Zonnebrand
 • ⛷️ Eventuele medicatie
 • ⛷️Tandpasta en tandenborstel
 • ⛷️Shampoo, zeep en deo

Ook als je lekker de kou in gaat, kun je geen  zonnebrand vergeten. Lekker hoog in de bergen en de hele dag op de piste kun je aardig verbranden! 

Vergeet tenslotte niet je belangrijke technologie en extra spullen. Mooie momenten wil je vastleggen met een telefoon of camera, om achteraf op je trip terug te kijken. Een laptop is altijd handig om ‘s avonds bij de kachel een leuke kerst- of winterfilm te kijken. En ook extraatjes zoals; een waterfles, extra tas of backpack, snacks, een goed boek, powerbank en leuke spellen zijn erg fijn om lekker te ontspannen en helemaal te genieten van een geweldig weekend weg. Pak je spullen dus ruim voor je skitrip in en hou deze paklijst erbij, zo heb je zeker een geslaagde wintersport!

Heb jij hulp nodig bij een wintersportreis, een buitenlandse bedrijfsreis of een ander zakelijk evenement? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen en ideeën.

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs