Top 6 spannende activiteiten voor een actief bedrijfsuitje

Top 6 spannende activiteiten voor een actief bedrijfsuitje

Actief bedrijfsuitje

Inhoudsopgave

Nu het langzaam weer lekker weer begint te worden is er ook meer mogelijk als het gaat om bedrijfsuitjes. Zo kun je eindelijk weer lekker naar buiten, om buiten de bekende muren van het kantoor te komen en te genieten van de buitenlucht en het zonnige weer. Maar het is ook de ideale tijd voor actieve bedrijfsuitjes. Van een actief bedrijfsuitje aan het strand, tot boogschieten of mountainbiken, er is enorm veel mogelijk. Daarom nemen wij jou in deze blog mee in wat een actief bedrijfsuitje precies is, waarom je dit zou organiseren en een top 6 van spannende activiteiten. Lees dus snel verder voor meer informatie en inspiratie!

Waarom zou je een actief bedrijfsuitje organiseren?

Een bedrijfsuitje is een evenement dat wordt georganiseerd door een bedrijf of de organisatie zelf, waarbij beloning en teambuilding vaak centraal staan. Met een bedrijfsuitje kun je alle kanten op, van een borrel of etentje tot een in de puntjes gepland evenement met workshops en activiteiten. 

Is jouw bedrijf altijd in voor wat competitiviteit en je team lekker actief? Dan sluit een actief bedrijfsuitje goed aan. Dit evenement biedt namelijk de perfecte gelegenheid om aan de teamspirit te werken, routine te breken en een mooi moment om lekker actief bezig te zijn en energie op te doen. Zo zal jouw bedrijf zich na een spannende en actieve activiteit nog beter verbonden voelen!

Top 6 actieve bedrijfsuitjes ideeën

Een ziplining avontuur

Daag je collega’s uit en treedt met je bedrijf en team de hoogte in! Met een spannende activiteit zoals ziplinen kom je samen even uit jullie comfortzone en zal je de hoogte trotseren. Om vervolgens met het hele bedrijf naar beneden te ziplinen aan een tokkelbaan. 

Moedig je collega’s vooral aan en houd elkaars grenzen goed in de gaten, zo is niet iedereen gelijk enthousiast over dit soort activiteiten. Vraag dus van te voren goed wat iedereen van dit soort spannende activiteiten vindt, zo weet je precies waar je collega’s staan.

Een actieve bootcamp

Tijdens deze energieke activiteit, worden jullie fysiek en mentaal uitgedaagd. Om zo samen te werken aan jullie conditie en teambuilding. Regel een professionele trainer en creëer een uitdagende bootcamp of workout, waaraan iedereen kan meedoen. Denk hierbij aan krachttraining, cardio of team uitdagingen. Moedig elkaar aan en verleg jullie grenzen!

Ben je op zoek naar meer ideeën voor een bedrijfsuitje, zonder spannende activiteiten? Lees dan ook eens naar onze blog over bedrijfsuitjes in de buitenlucht!

Surflessen 

Schijnt de zon en ben je zoekende naar een leuke en energieke activiteit? Neem je collega’s dan mee naar het strand om de golven te trotseren. Regel instructeurs, die eerst op het strand de techniek kunnen uitleggen en vervolgens met jullie meegaan om jullie in de zee te begeleiden. Dit biedt een mooi moment om lekker te genieten van de verfrissende zee, de gezelligheid en een nieuwe vaardigheid. Zo heb je zelfs als je niet van spanning en sensatie houdt een leuke dag, waarbij je samen elkaars “blunders” kunt bespreken.

Paintballen als actief bedrijfsuitje

Is jouw bedrijf wel in voor wat adrenaline en competitie? Denk dan eens aan paintballen. Deel je collega’s op in twee teams om vervolgens je tegenstanders uit te schakelen in een spannende strijd. Deze activiteit kan je zelfs op een regenachtige dag uitvoeren, zo bestaan er ook veel locaties waar je binnen kunt paintballen. En wees goed voorbereid, zo is een goede strategie, communicatie en teamwork enorm van belang bij dit actieve bedrijfsuitje. 

Wipeout challenge

Als we het hebben over actieve bedrijfsuitjes kunnen we een wipe out challenge natuurlijk niet vergeten. Dit is namelijk een spectaculaire activiteit, waarbij je met je collega’s een stormbaan of hindernisbaan kunt betreden en kunt genieten van een fysieke uitdaging. Deze banen zijn ontworpen om bezoekers te laten struikelen en vallen. Hier vind je draaiende platforms, grote opblaasballen of hoepels en gladde parcours terug. Overwin samen de obstakels en geniet van jullie blunders. Dit actieve bedrijfsuitje biedt een mooie mogelijkheid om lekker te lachen en te genieten!

Een volleybal toernooi

Is jouw bedrijf iets minder enthousiast over hoogtes of parcours? Organiseer dan een fanatiek volleybal toernooi. Waarbij je lekker op het strand kan genieten van een sportieve uitdaging en wat competitiviteit. Krijg uitleg over de verschillende volleybaltechnieken en strijd vervolgens voor het kampioenschap in verschillende teams. Op deze manier kun je genieten van sportiviteit, gezelligheid en teambuilding. 

Kortom, als het gaat om actieve bedrijfsuitjes is er heel veel mogelijk, van een uitdaging op het water tot een spannende activiteit op grote hoogtes. Combineer de activiteiten met een gezellige zomerborrel of diner om na de competitie of spanning even met het bedrijf te genieten. En lekker bij te praten over de uitdagingen en dingen die je overdag hebt beleefd. 

Wil jij een actief bedrijfsuitje organiseren, waarmee je het team kunt verbinden en lekker kunt ontspannen? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem dan snel contact met ons op. Wij gaan gelijk voor jou aan de slag en zetten alle mogelijkheden voor je op een rij!

 

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs