Nieuws: Update vanuit Event My Brand

Nieuws: Update vanuit Event My Brand

Merkactivatie Event My Brand

Inhoudsopgave

Merkactivatie Event My Brand

Conceptontwikkeling, virtual events & digitale afspraken!

Benieuwd naar een update vanuit Event My Brand over het Coronavirus en onze diensten? Lees dan snel verder!

Wij hebben we ook maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus (Covid-19) te voorkomen. Wij hebben er samen met onze opdrachtgevers voor gekozen om de meeste events voor aankomende tijd uit te stellen. De gezondheid van de maatschappij is van groot belang, zodoende dat wij het advies van het RIVM opvolgen.

Maar we staan niet stil! Wij werken vanuit huis, waarbij wij momenteel alle aandacht richten op conceptontwikkeling van de events die wij op de planning hebben staan. Vooruitzien is regeren, dus mocht jullie organisatie voor deze zomer een event op de planning hebben staan waarbij ondersteuning op gebied van conceptontwikkeling en voorbereiding nodig is, dan zijn wij telefonisch en per mail goed bereikbaar om de mogelijkheden te bespreken en op afstand uit te werken!

Daarnaast focussen we ons op virtual events. Met onze vaste samenwerkingspartners kunnen we je hierover goed adviseren en het project geheel voor jou uit handen nemen. Het is op dit moment dé manier om content met een groter publiek te delen. Wil je dit op een professionele manier aanpakken? Of wil jij een update over hoe wij als evenementenbureau met deze veranderingen omgaan? Neem dan contact met ons op zodat we je daarbij kunnen helpen! 

Plan een digitale (!) afspraak met ons in via: T: 0646338777 – M:

Op zoek naar inspiratie in deze coronaperiode? Lees dan snel meer over het organiseren van een online evenement of gebruik onze tips voor een originele uitnodiging!

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising 
Eigenaar Event My Brand

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs