3x Unieke locaties voor een online evenement

3x Unieke locaties voor een online evenement

Capital C

Inhoudsopgave

3x Unieke locaties voor een online evenement

Een online evenement kan je gemakkelijk via een Teams meeting organiseren vanuit je kantoor, maar je kan het ook professioneler opzetten. Denk hierbij aan een andere locatie, met een andere inrichting waardoor het er professioneler uit kan gaan zien. Niet alleen handig voor online evenementen, maar ook voor hybride evenementen zodat een deel van de bezoekers vanuit huis kan inloggen. Maar hoe vind je nou zo’n unieke locatie? Wij hebben 3 locaties uitgekozen (in 3 verschillende steden) waar jij jouw volgende online evenement zou kunnen organiseren:

1. Capital C, Amsterdam, een prachtige locatie voor een online evenement

Capital C in Amsterdam valt op omdat ze in het gebouw de kunstwereld en de creatieve industrie laten samenkomen. Zo is het interieur in de vergaderruimtes en publieke ruimtes ontworpen door jonge, Nederlandse ontwerpers en is het binnenin allesbehalve saai. Het gebouw beschikt over meerdere ruimtes waaronder 8 ruimtes voor evenementen. De locatie houdt rekening met alle omstandigheden en heeft ook zelf een streaming platform ontworpen. Dit platform heeft meerdere tools zoals een poll, een chat en er is te zien wie er actief heeft deelgenomen en wie niet. Capital C is dus de perfecte uitvalsbasis van zowel hybride- als online evenementen. 

2. Tivoli Vredenburg, Utrecht, meer dan een concertlocatie  

Binnen deze unieke locatie is van alles te beleven, maar het gebouw staat vooral bekend om de concerten die er worden gehouden. Ook Tivoli is op dit moment volop bezig met het organiseren van online evenementen. De locatie bestaat uit  meerdere ruimtes.

In Park 6 hebben ze de ruimte om meerdere sets op te bouwen voor livestreams en er is  mogelijkheid om verschillende sferen te creëren. De Hertz zaal beschikt over een podium en een groot scherm. Ideaal voor een congres bijvoorbeeld.

3. Van Nelle Fabriek, Rotterdam, industrieel karakter 

De Van Nelle Fabriek biedt verschillende ruimtes aan voor 2 tot 7000 personen en maakt elke sfeer mogelijk door het open industriële karakter. Eén van die ruimtes is de tabaksfabriek. De tabaksfabriek is de grootste ruimte in het gebouw en beschikt over een podium. Een andere grote en flexibele ruimte is het distributiecentrum. Het distributiecentrum kan je helemaal inrichten naar hoe jij dat wil. Deze unieke locatie beschikt over een snelle, stabiele en betrouwbare internetverbinding. Het internet gaat door twee lijnen. Hierdoor hebben ze een back-up internet verbinding voor als het internet tijdens een evenement uitvalt. Niet geheel onbelangrijk bij het organiseren van een online of hybride evenement!

Meer weten over de voordelen van online of hybride evenementen? Lees dan onze andere blogs.

Enthousiast om een online evenement te organiseren, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Neem gerust contact met ons  op en dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Ook op andere locaties schieten wij graag te hulp!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs