Creatieve sponsor ideeën

Creatieve sponsor ideeën

Bar 0.020

Inhoudsopgave

5x creatieve sponsor ideeën voor een evenement

Er zijn verschillende redenen waarom het interessant kan zijn om sponsors te betrekken bij je evenement. Zo kun je natuurlijk denken aan financiële ondersteuning, maar ook het verhogen van je zichtbaarheid is een goede reden! Hier vind je 5 creatieve sponsor ideeën voor jouw evenement:

Merkactivatie
Werk samen met een merk dat past bij het thema van je evenement en vraag hen om merkactivaties te creëren die aansluiten bij de beleving van de bezoekers. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een photobooth waar bezoekers kunnen poseren met producten of leuke props van het merk. Denk aan kroontjes, brilletjes etc.

VIP-ervaringen
Biedt VIP-ervaringen aan en maak deze extra speciaal door samen te werken met een merk. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een lounge waar gasten worden ontvangen met champagne en hapjes, om net even dat extra stukje comfort aan te kunnen bieden.

Productplaatsing
Werk samen met sponsors die graag willen dat hun producten op een bepaalde manier in beeld worden gebracht. Zo kun je denken aan een fashion event waarbij merken hun kleding kunnen tonen, of een food event waarbij merken hun producten kunnen laten proeven door bezoekers.

Goodie bags
Creëer goodie bags voor bezoekers en vraag merken om producten of kortingscodes toe te voegen. Organiseer je een evenement dat in het thema staat van sport? Deel dan bijvoorbeeld goodie bags uit waarin merken die jou sponsoren bepaalde producten zoals eiwitrepen aan hebben toegevoegd.

Social media acties
Vraag merken om samen te werken aan social media acties waarbij deelnemers kans maken op prijzen of kortingen. Zo kun je denken aan een Instagram-wedstrijd waarbij bezoekers foto’s kunnen posten met een bepaalde hashtag en kans maken op een prijs van een merk dat bij het evenement betrokken is.

Kortom, er zijn veel verschillende manieren om creatief aan de slag te gaan met sponsoren. Heb jij toch nog hulp nodig bij bepaalde onderdelen van het plannen van jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs